Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pesten vidéki vagyok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten vidéki vagyok hogy jutok el a Gül Baba Türhéjéhez?

Figyelt kérdés
Tömegközlekedéssel. Ott fogunk találkozni először, első randi lesz.
2021. szept. 30. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
99%

Na te se vagy a legelesebb kes a fiokban.

Honnan indulsz? Nem mindegy, h Kobanya-Kispestrol vagy a Nyugatitol indulsz.

Amugy meg ott a google

2021. okt. 1. 00:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Miskolcrol
2021. okt. 1. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
De ha a gyakorira idetalálsz, a google térképig miért olyan hosszú az út?
2021. okt. 1. 00:26
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk nem mindegy, hogy a Keletibe, vagy a Nyugatiba ér be a vonat.

Vonathoz: [link]

BKK: [link]

Gül baba türbéje: 1023 Mecset utca 14.

2021. okt. 1. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Miskolcrol a Keletibe jon a vonat. A Keletitol el kell jutnod a Blahara. Vagy a 2-es metroval egy megallo, vagy az ott kozlekedo kismillio buszviszonylattal, az E jeluekkel 1, a tobbivel 2 megallo, mert azok megallnak a Huszar utcanal.

Aztan, ha leszalltal a Blahan, felszallsz a 4-6-os villamosra a Szell Kalman ter iranyaba, es a Margit hid, budai hidfonel szallsz le. Ott elindulsz gyalog a hegy fele, es ahol a villamos balra ivben halad, ott elindulsz a Margit utcan felfele, es az elso keresztutca jobbra a Mecset utca.

37F incel

2021. okt. 1. 00:57
 6/9 cseppszi ***** válasza:
73%
Há-át én is mentem már fel Miskolcról Pestre randizni és elém jöttek a Keletibe és utána mentünk valahova ...
2021. okt. 1. 01:18
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
www.googlemaps.com beírod honnan hova és kész, amúgy meg szinte bármilyen busz/metro ami a Keletitől jön a Blaháig ott meg villamos Margit híd felé
2021. okt. 1. 01:47
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Türhe?
2021. okt. 11. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Szept.30.óta még mindig nem jutottál el? Szerintem add fel, és fordulj vissza! Ennyit nem ér az egész 😉
2021. okt. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!