Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért olyan híres a Gül Baba...

Miért olyan híres a Gül Baba utca?

Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
A Gül Baba utca Buda kevés, máig megmaradt középkori lakóutcájának egyike, egyben Budapest egyik legmeredekebbje is. Az egyedi hangulatú utca szintén egyike azon keveseknek, amik ma is macskakővel burkoltak.
2017. nov. 27. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Valszeg azért, mert egyszer valaki terjeszteni kezdte, hogy milyen szép meg hangulatos, mindenki más meg adja tovább az infót anélkül, hogy látta volna. Jártam ott, elég kiábrándító volt a híre után.
2017. nov. 27. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Kiábrándító? Szerintem az egyik leghangulatosabb utcája a városnak és rengeteg potenciál van benne.
2017. nov. 27. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd. Modern és régi épületek összevissza, a kapualjakban szemét, a macskakövekből jó pár hiányzik, ehhez képest mindenki szerint olyan, mint egy mini Szentendre. Lehet, hogy aki először lát életében macskaköves utcát, annak élmény, de aki járt már Egerben, Kőszegen, Sopronban, az nem fogja érteni, mitől ekkora szám.

De nem megsérteni akartam az ott élőket, nekik elég baj lehet, hogy kb. egymás szájába látnak a szomszéddal.

2017. nov. 28. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!