Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meglehet úszni egy randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet úszni egy randit olcsón is, hogy nem hívjuk meg a partnert egy kávéra se?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 22:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
94%
Nekünk az első 5 randin nem votl semmilyen pénzköltés. Sétáltunk, piknikeztünk stb. Mindig máshol
2021. okt. 1. 13:11
 32/40 anonim ***** válasza:
98%
#32: És elkérte a piknik árát? Vagy te vetted? Osztozkodtatok a kaja fölött? :D
2021. okt. 1. 13:48
 33/40 anonim ***** válasza:
88%
#31 Nekem nincs bajom a kávé árával, sőt, több is lehet. De a rúzst utálom egy nőn (ahogy a sminket is), szóval az biztos, hogy nem miattam van :D Egyébként ezen kár vitatkozni. Egy kapcsolatban szinte mindig a férfi költ több pénzt. A randizás alatt főleg. Ezt hülyeség tagadni.
2021. okt. 1. 15:45
 34/40 anonim ***** válasza:
15%
#31 Szerinted a férfi ruhák ingyen vannak? Vagy a kondibérlet? Vagy a menő frizura? Vagy a kocsi? Ezek nélkül szóba sem álltok egy férfival.
2021. okt. 1. 16:58
 35/40 anonim ***** válasza:
97%

Nálam az a szabály, hogy aki meghívta a masikat az állja a programot. De ez nemcsak randira, hanem pl. munkában ebédszünetre is érthető. Ha kitalálom, menjünk X kávézóba kávézni, akkor én kb. tudom az átakat, vagy én akarom jobban a helyet kipróbálni, így én állom a cehhet.

Azért nőként nehéz lavírozni ezekkel a dolgokkal, mert egynémelyik férfit férfiasságában sérted meg ha nőkét akár egy fogpiszkálót is fizetsz helyette.

De minden esetre még csóró koleszos koromban is csak akkor mentem randira, ha volt pénzem legalább a randi felét állni. És még ebben az időszakban is voltak randijaim, amikor egy diák fizút kellett beosztani, ami jó eséllyel csak havi 2-3 munkanap bére. Aki ennyire szorongó, hogy egy randin sem képes elengedni és jóléretni magát, megélni az élményt, a pillanatot, az miért akarna randizni?

2021. okt. 1. 22:41
 36/40 anonim ***** válasza:
96%
Csak azon röhögök, hogy kb. fél éve még azon vekengett a nagy többség, hogy ha zárva vannak a kávézók, teraszok, akkor hogy s mint legyen a randi.
2021. okt. 2. 15:32
 37/40 anonim ***** válasza:
37%

"Szerinted a férfi ruhák ingyen vannak? Vagy a kondibérlet? Vagy a menő frizura? Vagy a kocsi? Ezek nélkül szóba sem álltok egy férfival."

És? Ki nem szar le téged? Ti vagytok oda, hogy nem jut nő.

2021. okt. 2. 15:34
 38/40 anonim ***** válasza:
51%
#37 Akkor te nem is akarod a kapcsolatot?
2021. okt. 2. 17:22
 39/40 anonim ***** válasza:
61%
Dikk megint eltűnt a kommentem 🤣 akkor is anyukád a legjobb megoldás.
2021. okt. 2. 18:11
 40/40 anonim ***** válasza:
84%

35

Asszem előbb halnék éhen, mint hogy engedjem, hogy egy nő fizesse a kajámat. Egyszer egy főnöknőm meghívott egy kávéra (valami előléptetéses témában, amiből aztán nem lett semmi), illetve egyszer nagyon tetszett egy lány, akit mindig mindenre meghívtam, neki néha engedtem, hogy visszahívjon, hogy ne érezze rosszul magát attól, hogy mindig én fizetek. De egyébként nem bírnám elviselni.

2021. okt. 2. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!