Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet úszni egy randit olcsón is, hogy nem hívjuk meg a partnert egy kávéra se?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 22:30
2/40 anonim válasza:
Hívd a lakásodra és kérd meg, hogy előtte főzzön otthon és hozza el. Utána mosogattass is el vele természetesen.
3/40 anonim válasza:
Végülis igen, lehet olyan randit is szervezni, ami ingyen van (pl. sétálni és beszélgetni) vagy előre meg lehet beszélni, hogy mindenki fizesse a saját fogyasztását. Viszont ha már így állsz hozzá, hogy egy kávé árát is sajnálod a másiktól, inkább ne randizz vele.
4/40 anonim válasza:
Persze, sétáltasd a hidegben, mint egy kutyát, mert az romantikus, az összes szarrágó ezt művelte eddig velem.
5/40 anonim válasza:
Ha ennyire csóró vagy, minek randizol???? Normális Nő nem áll le ilyennel...
6/40 anonim válasza:
Én voltam kiránduláson egy szurdokba. Ott nem kellett fizetni semmit és sokat is beszélgettünk
7/40 anonim válasza:
Olcso Janos csak ne akarjon randizni!
8/40 cseppszi válasza:
Ha van olyan közös hobbytok mint pl erdőjárás, vagy gombaszedés, bicajozás, hegymászás, énekkar, természetfotózás stb. akkor miért ne ? Ezek mind ingyenesek. Nem csak a városi vendéglőkben és környékükön lehet randizni, hanem sok más helyen is.
9/40 anonim válasza:
Utolsó azért mert ha van egy csöpp esze a nőnek ha netes vak randi s nem dugni indul mindenáron nem megy kihalt helyekre egy idegennel.
Legdurvább esetekben is két tea vagy üdítő ára 600-2000ft körül megáll. Ennyit azért illik magadnál tartani vagy hívd el olyankor a.ikor már kaptál fizut.
Értem én, hogy szegény vagy de akkor hogy a francba gondolod, hogy ha összejönne valakivel a randi utána majd egy szál virág, egy csoki, mozijegy vagy akárcsak eljutni a nőhöz nem kerülne pénzbe?
10/40 cseppszi válasza:
9#-es Képzeld el, hogy nem csak netes vakrandik vannak, hanem van más is. Sokan ismeretségi körből választanak randira valakit. Ez lehet egy énekkar egy természetjáró klub, vagy egy sport klub. Lehet hogy évek óta ismerik egymást látásból. Netán egy faluban vagy egy lakótelepen laknak és még suliba is ugyanoda jártak csak mondjuk más osztályba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!