Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Higgyek neki vagy meneküljek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higgyek neki vagy meneküljek?

Figyelt kérdés
Kérlek, segítsetek. A negyvenes éveim elején járok. Nagyon rosszul alakult eddig az összes párkapcsolatom, mindenki átvert, sajnos naiv, hiszékeny vagyok, de szeretnék már én is megállapodni, épp ezért zsákutcákba jutok, minél jobban próbálkozom. Nemrég megismertem egy velem egyidős pasit, ő nemrég költözött ebbe a városba a munkája miatt. A volt barátnő és a kisfia maradtak a másik városban (3 éve lett vége a kapcsolatuknak). Én az elején úgy álltam ehhez az egészhez, hogy lesz ami lesz, randizzunk, de az első randi túl jól sikerült. Még csak a kezem sem fogta meg, mégis forrt közöttünk a levegő, hosszan sétáltunk, beszélgettünk, majd nehezen, de elváltak útjaink, azóta szinte nonstop beszélgetünk viberen, telefonon, nagyon kedves, a régimódi úriember és a csibész pimasz pasik keveréke. Mielőtt megismertem már volt egy sajnálatos szervi problémája, ami kis műtéttel megoldható, azért, hogy ezt meg tudja oldani, visszautazott abba a városba, ahol régen lakott. Van egy lakása, de egy évre kiadta, mert sok értelmét nem látta, hogy üresen álljon, viszont abba nem nagyon gondolt bele, hogy így vagy a nagybátyjánál kell lennie, ha a gyerekhez megy láthatásra, vagy a volt barátnőnél lakni. Ez pár napnál nem probléma, de most hetekről van szó. Igyekszem megbízni benne, nem egyből letámadni emiatt, lefőképp az ismerkedésünk elején. Elmondta, hogy emberi módon tudnak beszélgetni a gyerekről, és kapott a lakásban egy kis szobát, ahol arra a pár napra, órára meg tudja magát húzni, amíg ott van náluk láthatáson. Vagy ha minden kötél szakad, alszik a rokonoknál. Úgy volt, hogy már jövő hét elején újra tudunk találkozni, de ma felhívott, hogy kiírta az orvos, még a műtét sehol, ott marad most október közepéig az exnél. Én persze nem akadhatok ki, mert még nagyon az elején jár a kapcsoltunk, nincs jogom szerintem sem most sem pedig később ebben irányítani. Legszívesebben hisztiznék, toporzékolnék, de ha tényleg normális a pasi, azzal csak elijesztem. Jól esne, ha miattam visszautazna ide pár órácskára, vagy napra, de erre sem kötelezhetem. Viszont ami egy nagyon friss kapcsolathoz kellene bizalom így nagyon nincs meg. Nem tudom, konkrétan milyen ember ő, mert messziről jött ember, azt mond, amit akar. Naponta órákon keresztül beszélgetünk, de ez egy stabilabb alaphoz kevés egyelőre. Dönthetek, hogy most türelmesen kivárok még 10 napot, vagy hagyom a fenébe. Mivel a múltban hasonló dolgok miatt lett vége a kapcsolataimnak, már nagyon félek ettől az egésztől. Mielőtt ismerkedni kezdtem eldöntöttem, hogy óvatos leszek, erre máris ott tartok, hogy ismét nekem kell szemet hunynom, alkalmazkodnom. Ő nagyon szeretné, ha kitartanék, de elfogadja, ha nem így állnék hozzá. Kérlek, ha lehet, próbáljatok úgy tanácsot adni, hogy ne ítélkezzetek hirtelen. Tudom, a megszökni is egy nagyon könnyű és gyors tanács, de mi van, ha ő most normális? Kérem, aki szuper párkapcsolatban él, az is próbáljon úgy hozzáállni, hogy ha ő ebben a helyzetben lenne, mit tenne, mert más mindenkinek a háttere. Köszönöm a segítségeteket!
2021. szept. 30. 16:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Huha, eléggé patthelyzet. Tekintve, hogy nagyon megkedvelted már a srácot. Jogos a pont, hogy nem szeretnéd szóvá tenni mert nem olyan még a viszony közöttetek. Viszont, el tudom képzelni ettől függetlenül mennyire zavar téged az, hogy az exéhez cuccol jó időre. Én is csatlakoznék az előzőekhez, várj még egy picit. Figyeld, hogy milyen mértékben keres és van-e igény az ő részéről találkozni ebben a nehéz szituban. Az előző válaszadó tanácsa nagyon tetszett, van benne némi igazság. Ha Ő a te embered, akkor úgy is egymás mellett fogtok kikötni :)

Szorítok neked és a legjobbakat kívánom! Tudom mennyire nehéz régi kapcsolatokból hozott berögződéseket és rossz élményeket lemorzsálni magadról és nem átvinni a következőbe..

2021. szept. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!