Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt a gyakorin ismerkednek, elképzeltétek már az első találkozást? Nemet, kort irjatok!
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 11:10
11/19 anonim válasza:
Odaállnák a sexy lady elé, lejjebb tolnám a menő Ray Ban napszemüvegem, végigmérném a hölgyike hot bodyját, és közölvényezném:
- Hmm, sexy hölgyleány, tudod, én borászkodni szoktam, és épp most kezd alcohollá átalakulni a mustom cukor tartalma. De nem törődöm vele, mert...
Nem számít, ha mustja erjed,
Az alpha male csak rád gerjed!
F (alpha male)
12/19 anonim válasza:
Nagyseggű cuki kiscsaj sikongatni kezd örömében, ahogy meglát, aztán a számra ül vagy legalábbis hanyatt dobja magát Gyakran elképzelem ezt az első randit. 43f
13/19 anonim válasza:
El, aztán nem lett belőle semmi.
15/19 anonim válasza:
14. Nem olyan nevetséges ám 😜
Én is Így jártam.
16/19 anonim válasza:
Lehet veled találkoztam volna 😉
13#
17/19 anonim válasza:
Lehet.
Bár első ránézésre nem hiszem.
De itt semmit sem lehet tudni 🤭
18/19 anonim válasza:
#14-es vagyok. Azt hittem, a 13-as a 12-es kommentre reagált. Nagyon humorosra jött volna ki úgy. xD
19/19 anonim válasza:
Igen elképzeltem, meg is beszéltük a találkozót, aztán a srác berezelt így nem lett végül találkozó, hát nem így képzeltem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!