Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hej, csajszikák, elandalít titeket, ha egy pasinak inellectualis a humoura?
Pl. rendez-vous helyzetében vagytok egy vonzó, seductive alpha male-lel, mikor is felbukkan a színen a férfi úr egyik barátja, és odaüdvözlődik az alphához:
- Mi a pálya, Julius Caesar?
Mikor megkérditek a furcsa nicknév eredetét, az alpha csak dögösen mosolyog egyet bugyinedvesítő módozatban, majd közölvényezi:
- Ahogy Caesar mondta, úgy tettem én is. Veni, vidi, cici. Jöttem, láttam, nőztem!

"hölgyikék" :D
Gondolom a satyakod is jó. Kis lurkók jól vannak? :DDD

"Veni, vidi, cici. Jöttem, láttam, nőztem!"
Ezek a lecsúszott bölcsész-poénok agghrrr :D
Kis humor-Herold

14# Ezt nem is láttam. Jaj.... :DDDDD
Boomer on
Ez a Frédi és béniből van? :DD
Boomer off

És jött egy eltés, aki kikéri magának!4! :DDDDD Besz***k :D Ez a nap ilyen, úgy látszik. Ma nagyot mentek itt egyesek a gyakorin.
16: Naná, hogy szar (proli környezetben el lehet sütni, már akinek van hozzá ízlése (vagy inkább annak hiánya)), de a kommentek és a válaszokra adott reakciók itt mindent visznek :D

3: Az eredeti verzió átköltése feltehetőleg már a középkorban megtörtént, így lehet, hogy nem is tévedett nagyot a kérdező
Veni, vidi, cici
/ismeretlen céhmester, 1225/

19: B*ki, nekem is a büntető T.könyv jutott róla eszembe először :DDDD
Szóviccbűnözés miatt felfüggesztettre ítélték lehet :DDDDD Najó, ennyi kész nem bírom :DDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!