Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mond valaki olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond valaki olyan dolgokat randi közben amivel egyértelműen ront a dolgokon?

Figyelt kérdés

Szimpatikus volt, aranyos, jól elvoltunk.

Erre közli hisz a kísértetekben s az albérlet ahol él azért volt olcsó mert meghalt ott két ember de nagyon para dolgokat tapasztalt miattuk de ne féljek már elmúltak ezek...

Másik... miért nem hiszek a földönkívüliekben... Nézek rá...mondom persze hiszek, baktériumok stb máshol is lehetnek..

Ő humanoidra gondolt s elvisznek embereket... Mondom bizonyos szint fölött nem megyünk bizonyos szint alá s lenne jobb dolgom is idegenként mint hülyéket lesni...

Erre elnémult kicsit. Majd:

De nézzem az eget a világító pontok nem Napok hanem bolygók életekkel...

Ez most mi? Nektek volt hasonló tapasztalat? Hogy reagáltátok le?

2021. szept. 29. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehet , hogy csak így akar leràzni ? 😆
2021. szept. 30. 10:08
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem hülyéztem senkit s ahogy olvastam más se tette. Annyit írtak hülyeség valaki szerint az ezoteria stb. Az, hogy valamiben más a véleménye mint tiéd még nem személyeskedés s nem kell magadra venni mintha az általad kedvelt dolog miatt téged szidnának...

Nekem ezek megfoghatatlan dolgok ha tudom, hogy valami necces téma s próbálok jó benyomást kelteni nem megyek bele olyanba amitől rossz érzéseket kelt a másik félben. Ezért nem tudom hova tenni ezt.

Utolsó...nem, abban biztos vagyok mivel folyamatosan ő keres.

2021. szept. 30. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt furcsa. De a fő kérdésre reagálnék.. Az én párom (már férjem), mint utólag kiderült, azért beszélt az exeiről első randin, mert egy könyvben azt olvasta, hogy így kell becsajozni :DDD Hát, totál hülyének néztem, hogy az exeiről beszélt a randi 50%-ban, de végülis bejött, mert összejöttünk. Igaz, első randin még elutasítottam a csókot, de randi végére már tudtam, hogy Ő az.:)
2021. szept. 30. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#12 szerintem örülj hogy még most kiderült. Nálam eh kizáró ok lenne és jobb hogyha az első randin tudom meg (vagy legalábbis viszonylag hamar) mimt amikor már beleszerettem.
2021. szept. 30. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!