Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozni fogok egy nálam idősebb fiúval mit vegyek fel farmert vagy ne és milyen szinű felsőt?
10. Már ne is haragudj meg, de én eg normális férfi vagyok. Amióta kipróbáltam a tindert, azóta egy világ omlott össze bennem a nőkre nézve. Példa: szegeden voltam egy hétig, blamából megnéztem a tinderen a körzetet. Estére már egy nőnél voltam, aki konkrétan leszopott. Nem én nyomultam, hanem ő hívott fel a saját lakására, nem én nyomultam ezerrel, ahanem ő. Oké, kb. filléres senkinek néztem utána, holott ő önmagától el volt ájulva. 27 éves volt a nő, iskolázott, jól nézett ki. Na de hogy ott tarttunk hogy egy nő egy vad idegent felhív magáról, és beengedi a testébe, már ne is haragudj meg érte, de nem a férfiakat minősíti. Én kihasználtam, ha már ennyire filléres portékává süllyesztette le magát. Egyébként meg nem ez volt az első esetem, nem is csodálkozom hogy a hagyományos társkeresőkön már alig van valaki.
Hogy jót szexeljek valakivel, ahhoz meg is kellene ismernem a másikat. Jó, én benne vagyok a full gyors menetekbe is, de ilyen nőkkel akkor sem járnék, ha még fizetnének is érte. Női szexuális szabadság? :D Jó, jó, hajrá! :D Éljen a tinder, még akkor is szexelek, ha igazából nem is akarok. Ez sem az én hibám! Köszönet jár azért a temérdek sok nőért, akik ott élik ki efféle hajlamaikat. Aztán azt se hidd, hogy ez csak egyedi és szélsőséges eset. Ha meg udvarolni szeretnék, konkrétan hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!