Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, mennétek ha elhív a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mennétek ha elhív a csaj?

Figyelt kérdés

Megismertek egy csajt tinderen és szinte egy hónapot átdumáltok hossza üziváltásokkal, de a randit mindig lemondja valamiért, pedig sok dolog passzol. Aztán egyszer csak eltűnik, szó nélkül...

Ha 2-3 hónap múlva rátok ír randit kérve, elmennétek vele?

2021. szept. 28. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudnám komolyan venni. Ha akkor nem kellettem, ne akarjon B tervnek most sem.
2021. szept. 29. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Valszeg kavart vkivel csak nemjott ossze. Lehet h mar bennevolt alapbol az ugy mas mintha akkor offolt mert jott vki.. de am siman elmennek ha bejon. Max csak kavaras lesz vagy egy jo este.. de lehet evekig egyuttlesztek. Kiszamithatatlan. Minden randibol csak tanulni lehet igy vagy ugy
2021. okt. 11. 11:51
 13/14 anonim válasza:
Te vagy itt most a B verzio ahogy 7 es írta. Hát én a helyedben lepatintanám de ezt neked kell eldöntened barátom.
2021. okt. 11. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha egyszer már nem kellettem neki, akkor mehet isten hírével.

F

2021. okt. 14. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!