Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így jól haladnak a dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így jól haladnak a dolgok külső szemmel?

Figyelt kérdés

Volt egy elég traumatikus szakitásom pár éve s most kezdtem el randizni de elég lassan, bizalmatlanná váltam.

Nem tudom tudok e megint szerelmes lenni.

2 hónapja randizom egy férfival aki nem sürget, sok jelet ad, hogy hosszú távra tervezne s mindig nyitott, lelkes ha találkozunk. NJól érzem magam vele, biztonságot sugárod de néha még eléggé magam alatt tudok lenni.

Sokszor ideges, zavarba van s akkor viszont fárasztó tud lenni s be nem áll a szája, ilyenkor szólok, hogy sok de már elkapja a lendület...de igyekszik s ez jól esik. Én is igyekszem.

Együtt aludnánk de a szex még nem tudom jó ötlet e.

Azt nem akarom rosszul alakuljon s azt se azt gondolja csak húzom az agyát.

Lehet régimódi vagyok. 30+

2021. szept. 28. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
mindketten lelki sérültek vagytok, szerintem előszőr inkább magatokban kéne rendet rakni, hogy utána együtt lehessen normál kapcsolat
2021. szept. 28. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
8%

Jól leírtad, hogy ő mit ad neked, de te viszonzod ezt? Mert ha nem, nemsokára rá fog unni.

Jogosan gondolná, hogy csak szórakozol vele. 2 hónapja ismered, most már lehet olyan bizalom köztetek, hogy mesélsz neki a szakításodról. Ezzel időt nyersz.

A szex olyan dolog, amire mindkettőtöknek vágynia kell. Ne gondold túl, ne félj következményektől. A kérdés, hogy vágysz-e rá vele, vagy sem. Ha igen, akkor csináld, nem fog sok változni, csak nagyobb lesz az intimitás.

2021. szept. 28. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itt valami nem kerek. Szerintem nem vagy te még annyira a dolgokon.
2021. szept. 28. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Tud róla miért vagyok bizalmatlanabb. De igyekszem nem ez alapján megítélni őt s vádaskodni ha nem ad rá okot.

Nem tudom mit adok én számára. Ami időm van s van lehetőség is akkor azt vele töltöm, programot szervezek sokszor, igyekszem csinos lenni s figyelni rá, tényleg szeretném megismerni, ha rossz a kedvem nem rajta töltöm ki.

Szex olyan, hogy néha ha úgy megölel s csókol akkor el tudom képzelni vele s nem vagyok fából hatással van rám. De ha több időm van napközben s próbálok erre gondolni hogyan kellene akkor nehéz...

Jobban szeretném ha spontánabban alakulna s nem rugoznék rajta.

2021. szept. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!