Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire intim dolog megfogni egy fiú kezét (összekulcsolva)?
Figyelt kérdés
Volt egy randim egy lánnyal, és nagyon jól sült el, egy egész napot eltöltöttünk együtt (ez már a harmadik volt). Csók is volt - gyakorlatilag egész este - aztán a végefelé már szinte magához ragadta a kezem és összekulcsolva megfogta mintha együtt lennénk. Velem talán még nem is volt ilyen, hogy egy nő kezdeményezte volna ennyire. Nagyon tetszik ez a lány, de nem akarom persze beleélni még magam ennyire. De ennek ellenére kíváncsi vagyok hogy ebből mennyire lehet következtetni a szándékai komolyságára.2021. szept. 26. 00:13
1/6 anonim 

válasza:

Nem bántásból, de figyelj. Volt egy pozitív élményed, tetszik a lány, és idejössz, hogy idegeneknek ez mit jelent, és hogy látják? Ha sikeres kapcsolatot akarsz, a lánnyal foglalkozz, ne velünk.
2/6 anonim 

válasza:

Ez egy jó dolog csak figyelj rá jól megismerd.
3/6 anonim 

válasza:

Akivel egész este smárolok, attól nyilván akarok valamit akár megfogom a kezét, akár nem.
4/6 anonim 

válasza:

Kérdezd meg tőle hogy akar e kapcsolatot tőled. Mik vagyunk mi mit gondolsz, jósok? Kérdezd meg tőle ne tőlünk!
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem a kézfogás nem magasabb rendű egy smárnál.
Ha képes úgy smárolni veled, hogy nem is tudja mit akar, akkor a kezedet is megfogja ugyanígy.
Ennyiből nem derül ki, hogy mi jár a fejében. Én személy szerint nem csókolóznék olyannal, akivel nem gondolnám, hogy lehet köztünk valami, de sajnos nem mindenki működik így. Sok sikert mindenesetre. :)
6/6 anonim 

válasza:

Én sem fognám meg csak úgy valaki kezét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!