Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randim lesz egy étterembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randim lesz egy étteremben egy nagyon vonzó férfival, mit vigyek magammal?

Figyelt kérdés

Mi az a beszédtéma, amit mindenképp kerüljek el? Ha ő kívánja állni a fogyasztást, akkor azt hogy kompenzáljam? Nem akarom elszúrni, nagyon izgatott vagyok, este lesz az alkalom.

U.i.: 11 éves kapcsolatomnak lett vége év elején, így elég régen randiztam.

2021. szept. 25. 14:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
17%
esemény utáni bogyó, csere bugyi, fogkefe, Amit szoktunk.
2021. szept. 25. 14:55
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Semmit nem kell túlbonyolítani. Elmész úgy, mint bármi egyéb nyilvános helyre, dumáltok, aztán hazamentek. Ha működik, később keresitek egymást. Ha bárki fizetni akar, akkor felnőtt ember, megteheti. Kompenzálni nem kell, jó esetben lesz még másik alkalom, ahol esetleg lehet cserélni.
2021. szept. 25. 14:56
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Köszönjük 1-es incelke a baromságot 🤦🤣
2021. szept. 25. 14:57
 4/19 A kérdező kommentje:

Egészen biztosan nem fogok nála aludni, így totálisan felesleges a válaszod, esemény utáni tabletta meg nem védekezési módszer.

Köszönöm.

2021. szept. 25. 14:58
 5/19 anonim ***** válasza:
6%
ALAP, hogy a kani fizet.
2021. szept. 25. 14:59
 6/19 anonim ***** válasza:
5%
#1 nek pedig igaza van. Az #5 meg elmehet a fszba.
2021. szept. 25. 15:16
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
Gumit
2021. szept. 25. 15:35
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

A legjobb akkor lesz ha nem ragozod túl.

Fürdés, laza smink, kényelmes ruha. Nehogy elkezdj szerepet játszani mert attól a falnak megy. Csak add önmagad lazán.

A végén ajànld fel hogy fizeted a részed. Ha nem fogadja el ne eröltesd.

2021. szept. 25. 16:09
 9/19 anonim ***** válasza:
1%
Nem értem a támadásokat. Szerintem igenis alap, hogy az első randin a férfi fizet. Nem kell játszani a feminácit! Ha nálam a csaj nem engedi, hogy fizessek, akkor már ott tudom, hogy ez 1 patronos történet lesz.
2021. szept. 25. 16:12
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
#10 te nyomorék. Ahogy te azt elképzeled, hogy lefekszik veled bárki egy vacsoráért, illetve még anélkül is, mert azt írtad hogy aki ki akarja fizetni, az az egypatronos femináci. Látszik hogy sose voltál még randin incelke. Nem fekszünk le egy szaros vacsoráért, de amikor körömszakadtáig ragaszkodunk ahhoz hogy kifizessük a részünk az azért van mert nem akarjuk magunkat véletlenül se abba helyzetbe hozni hogy ez a tuti esélytelen jelölt azt hihesse megvett minket és követelhesse a vacsora ellenértékét. Szóval a részét kifizető nő garantáltan nem kér a patronodból, "femináci" vagy sem.
2021. szept. 25. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!