Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érhetem el, hogy észreveg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetem el, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekemXD.Ő 10-es én 12-es vagyok.Tehát megvan az ajánlott korkülönbségXD. Myvipen ugyan megtaláltam a profilját de hát ezzel ugye már nem szólíthatom le hogy .Szia láttalak Myvipen vagyis tudom a neved ,hogy hol laksz,hány éves vagy...A lényeg az hogy ugyan egy suliba járunk de sajnos e két évfolyam közt van egy jó nagy szakadék meg hát ez nem egy Gimnázium így 1 kezemen meg tudom számolni hány lány jár a sulibaXD.Na meg ha leszólítom:Mit mondjak neki?Persze úgy hogy egy szót sem beszéltünk.A legnagyobb akadály hogy sose látom egyedül mindig a barátnői közelében van és úgy elég gáz hogy odamegyek és megkérdem: Meghívhatlak egy forró csokiraXD? Ha tudtok tippeket adni azt nagyon szépen megköszönném.
2008. dec. 11. 14:04
 1/3 Srapnel ***** válasza:

Nyugodtan megkeresheted bárhogy. Akár élőben (ha netán egyedül van, összefutsz, vagy úgy intézed, mintha összefutnál vele az iskola előtt, stb.), akár mywipen, msn-en, akárhogy. Ha bejössz neki, nem ezen fog múlni, ha nem jössz be neki, akkor meg törheted magad, ahogy akarod, akkor sem lesz jobb.

No pain, no gain (fájdalom nélkül nincs haszon), az élet egyik alapszabálya.

2008. dec. 11. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:

menj egy haveroddal a csakkal szembe, beszéld meg vele hogy amikor a közelébe értek akkor hülyüljön és lökjön neki:D

te nekiesel és fogd meg a mellét, kérj elnézést és mond hogy még jó hogy puhára estél:D

2008. dec. 13. 05:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Aha és amilyen nagy darab vagyok így sajnos csak kárt tenék a kislányban.Nem arra gondoltam "észre vegyen" alatt hogy az a srác aki a derekamon lévő zúzódásokat okoztaXD
2008. dec. 13. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!