Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiábrándulás csak mert alacsony?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándulás csak mert alacsony?

Figyelt kérdés

Két hete csetelünk, telefonálunk, videóchatelünk egy férfival. Még sosem találkoztunk. Már-már erős rajongást érzek iránta. Sokat lelkizünk, mikor nem beszélünk, folyton rá gondolok.

Az imént kaptam tőle egy olyan képet, amin látszik, hogy milyen alacsony más férfiakhoz képest. Amúgy minden rendben vele, jól néz ki, de valószínűleg nálam picit alacsonyabb. Ez meglepett. Ugyan mondta, hogy alacsony, de nem beszéltünk számokról és bíztam benne, hogy azért legalább olyan magas, mint én.

Ez amúgy nem lenne gond, viszont én régóta tudom magamról, hogy ha egy férfi alacsony, nem tud kialakulni a vonzalom részemről. Nem vagyok felszínes, de ez a tapasztalatom, a vonzalmamat nem tudom irányítani, az vagy van, vagy nincs.

Persze nem találkoztunk még, fogalmam sincs, mit vált majd ki belőlem élőben, de ez a kép most kicsit illúzióromboló volt számomra. Mivel ezt leszámítva eddig nagyon pozitív benyomást tett rám. Ettől még működőképes lehet a dolog, de van bennem egy kis félelem, hogy mi van, ha emiatt nem tudok hozzá úgy állni... Szerintetek mondjam ezt neki, vagy csak találkozzunk és majd elválik, mi lesz?

2021. szept. 23. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amúgy nem zavar, ilyen az élet, én is az alacsonyabb lanyokhoz vonzodom, csak nekem férfiként jóval kisebb a potenciális partner megtalálása. Egyre több a "magas" lány, és az alacsonyak nagy része is olyan srácot akar akinek max a vallaig ér. Eddig ezek a tapasztalataim.
2021. szept. 23. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Mennyire alacsony?

Alain Delon 1,77m, Jason Statham 1,75m. Elég jó pasik 180 alatt, még férfi szemmel is.

Amúgy találkozz vele, ha érzed a bizsergést, folytasd, ha nem, akkor megmondod, hogy részedről nincs meg a vonzalom. De képek meg chatelés alapján ezt nem lehet eldönteni.

2021. szept. 23. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Életem legjobb pasija egy nálam egy fejjel alacsonyabb srác volt, egy görög félisten. :) Gyönyörű szép volt. És ahogy rám mosolygott, elolvadtam tőle, mint az eperfagyi a kánikulában. :) Nem lett belőle hosszú történet, de ha eszembe jut, ma is jóérzés tölt el.
2021. szept. 23. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!