Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi előtt hogy hozzátok formába magatokat?
Van 2 hetem a randiig. Még sosem találkoztunk. Hogy készüljek , hogy a legjobb formámat mutathassam? Pl. edzések, kajára odafigyelni hogy az az +1-2 kg lefelé konyuljon és feszes legyek :), fodrász, szemöldökszedés.. és még? Nagyon fontos lenne ez nekem.
25/N

Kényelmes cipő, ruha.
Miért olyan sokára taliztok?

A sulyommal nem ket het alatt akarnek csodat muvelni, 1-2 kilo amugy sem szamit.
Maximum a borommel, hajammal foglalkoznek, korom, szemoldok, ezek azok amiknel latvanyos javulast lehet elerni rovidebb ido alatt is, mar ha szukseges. Mondjuk en nem stresszelnek ennyire ra, a randi napjan rendbeszednem magamon amit kell, szokasos smink, valami szep ruha, parfum, ennyi.

"berakok egy tepsüs krumplit, oszt jól begyúrom magam" 😆
Nem kell szerintem tultolni, egy szép gesztus az is hogy próbálod kimaxolni magad, de ha bejössz utcaiban is bejössz +/- kg-val
Ha meg nem , akkor sajnos baromi nagyot esel a legjobb formàdban, az meg azért tud fàjni

Önmagad add akivel nem csak az első, de biz' majd a második, harmadik, ötödik, vagy x. randin is találkozni fog (ha minden klappol). Ne játssz szerepet mert azzal becsapod a másikat - az eljátszott szerepbe szeret bele nem beléd.
Ja és két hét... izé bocsi, de nem pörögted kicsit túl a dolgot??? Még nem is találkoztatok, de te már edzésprogramot akarsz csinálni, olyan mintha már szerelmes lennél egy olyasvalakibe akit élőben még sosem láttál, semmi élő benyomásod nincs róla milyen lehet élőben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!