Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés

Amíg nem találkoztunk egyszer sem addig alig válaszolnak, lekezelőek, flegmák velem. De az első randi után már ők keresnek, írnak rám, és sokkal érdeklődőbbek, többször írnak maguktól és kérdezik hogy mikor tudunk találkozni.

Őszintén szólva nekem ez rosszul esik, mert ha amúgy normálisak lennének akkor miért kell az elején még játszani az elérhetetlent meg nem válaszolni meg leszarni a másikat?

Lehet pongyola a megfogalmazás, viszont gyorsan írtam, remélem a lényeg érthető.

2021. szept. 22. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most nem értem, mi a gond, ha a vége jól alakul.
2021. szept. 22. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki! Ezek szerint sokkal meggyőzöbb vagy élőben! Ha elmegy veled randizni, akkor eddig sem voltál érdektelen, sőt..
2021. szept. 22. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam ilyen helyzetben és nem az elérhetetlent játszottam, inkább ez volt a védekező módszerem. Ismertem a pasit,aki közeledett felém és nem éppen a jó oldaláról, ennek ellenére fontos volt nekem. Tudtam, hogy ha gyorsan, átgondolatlanul belevágok a randizgatásba és úgy "játszok", ahogy szerette volna, akkor az még visszaüthet és nagyon fájni fog, ezért időbe telt mire bizalmat szavaztam neki és randiztunk. Ott egy teljesen másik, őszintébb oldalát láttam ami sokat jelentett, ezért lettem nyitottabb utána.
2021. szept. 22. 21:32
 4/9 A kérdező kommentje:

"Örülj neki! Ezek szerint sokkal meggyőzöbb vagy élőben! Ha elmegy veled randizni, akkor eddig sem voltál érdektelen, sőt.."

Ha lenne türelme beszélni velem és rendesen válaszolni akkor már azelőtt is tapasztalhatná milyen vagyok mielőtt találkozunk. De így nehéz.

2021. szept. 22. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es Ez nem így működik! Mindenki távolságot tart, a bizalom később épül.
2021. szept. 22. 21:43
 6/9 A kérdező kommentje:
De az nem távolságtartás hogy 2 napig nem válaszol :D Az szimplán bunkóság
2021. szept. 22. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De amíg csak írogatok valakivel, nem is ismerem, nem fontos (még) nekem. Na meg nem tudom, honnan ismered ezeket a lányokat, de társkeresőn én néhány hónap alatt beleuntam ebbe az egészbe, amiről persze nem az adott ember tehet. De megnyugtatlak, az ellenkező nem pontosan ugyanezt csinálja. Kérdez valamit, igyekszem hosszasan kifejteni, majd én is érdeklődök. Ha fél nap múlva érkezik válasz, akkor én is elvesztem az érdeklődésem és inkább élem az offline életem.. Úgyis személyesen derül ki minden.
2021. szept. 22. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, mint ha fordítva lenne.
2021. szept. 23. 01:41
 9/9 anonim ***** válasza:
31%
Mert felszínesek. Amikor az orruk elé kerül a jó akkor azonnal szorongatják. Bár ha randiig kerülsz akkor nincs okod síránkozásra.
2021. szept. 23. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!