Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jo egy online randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jo egy online randi?

Figyelt kérdés
Most mennek az elso randimra, beszelgetek valakiel online, de igazabol egymasrol csak annyit tudunk hogy hogy nezunk ki (leiras alapjan) es hogy eleg jol el tudunk beszelgetni. Nem tartottuk biztonsagosnak hogy megosszuk egymassal a teljes nevunket, ez max a helyszinen derulne ki. Igy jo lehet majd a randi vagy tul ovatosak vagyunk?

2021. szept. 22. 01:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nem online randi.

Online randi az, ha online csinálnak valamit közösen. Amúgy f*szság, de pandémia idején gyakrabban előforduló dolog.

Amúgy túl óvatosak vagytok. De ahogy érzitek, ha nektek ez megfelel, akkor mit számít, hogy ki mit mond.

2021. szept. 22. 01:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lenyeg,hogy ne egy erdoben talalkozzatokvagy a barataival valo szalonnasutesre hivjon ….

Nappal egy forgalmas etterembe /atlathato parkba uljetek be /forgalmas utcan setaljatok. Fo a biztonsag.

2021. szept. 22. 01:21
 3/7 A kérdező kommentje:

De hulye vagyok, igazad van 1-es. Azt hittem hogy az online randi az az hogy egy tarskereson keresztul beszeljuk meg hogy hol es mikor talalkozunk :)

De nem lehet hogy az a szemely akivel jol elvagyok csak megjatszik egy szerepet es igazabol nem az akinek mondja magat?

De az is igaz hogy a kezdetleges bizalmatlansag nem jo

2021. szept. 22. 01:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Igy van kettes bar mi lehet tulzasba visszuk a biztonsagot
2021. szept. 22. 02:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokat randiztam mar online ismerkedes utan. Az az alap, hogy ha kilatas van randira, bejeloljuk egymast facebookon. Sokkal biztonsagosabb olyannal randizni, akinek latod, hogy vannak normalis baratai v esetleg kozos ismerosok.
2021. szept. 22. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert mi van, akkor, ha tudjátok egymás nevét...? Mit csinál veled?

Megbeszéltek egy nyilvános helyet, kávézót pl és hogy 7-kor ott. Isztok valamit, beszélgettek, aztán meglátjátok.

Ebben nem sok veszély van. Sokszor vettem részt ilyenen.

Nem kell ennyire túlparázni. Mitől féltek?

2021. szept. 22. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Legalább egy messenger videóhívást lezavarnék randi előtt. Meg igen, én is szeretném látni a facebookját. Sokat elmond az emberről. Miket és mennyit oszt meg, milyen és mennyi ismerőse van, van-e közös ismerős...
2021. szept. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!