Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jo egy online randi?

Ez nem online randi.
Online randi az, ha online csinálnak valamit közösen. Amúgy f*szság, de pandémia idején gyakrabban előforduló dolog.
Amúgy túl óvatosak vagytok. De ahogy érzitek, ha nektek ez megfelel, akkor mit számít, hogy ki mit mond.

Lenyeg,hogy ne egy erdoben talalkozzatokvagy a barataival valo szalonnasutesre hivjon ….
Nappal egy forgalmas etterembe /atlathato parkba uljetek be /forgalmas utcan setaljatok. Fo a biztonsag.
De hulye vagyok, igazad van 1-es. Azt hittem hogy az online randi az az hogy egy tarskereson keresztul beszeljuk meg hogy hol es mikor talalkozunk :)
De nem lehet hogy az a szemely akivel jol elvagyok csak megjatszik egy szerepet es igazabol nem az akinek mondja magat?
De az is igaz hogy a kezdetleges bizalmatlansag nem jo

Mert mi van, akkor, ha tudjátok egymás nevét...? Mit csinál veled?
Megbeszéltek egy nyilvános helyet, kávézót pl és hogy 7-kor ott. Isztok valamit, beszélgettek, aztán meglátjátok.
Ebben nem sok veszély van. Sokszor vettem részt ilyenen.
Nem kell ennyire túlparázni. Mitől féltek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!