Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Napokon keresztül nem keresett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napokon keresztül nem keresett, most örülnöm kéne hogy írt?

Figyelt kérdés
Chateltünk egy pasival, napi szinten, videóchat is volt párszor, nagyon egy hullámhosszon vagyunk és ezt ő is érzi. Aztán elment egy családi nyaralásra, indulás előtti éjszaka még tök jól elbeszélgettünk majd jóéjszakát kívánt. Aztán 4 napig nem írt. Számítottam rá, hogy ritkábban keres majd a nyaralás miatt, de nem gondoltam volna, hogy egyáltalán nem fog keresni. Bár tény, hogy én sem kerestem őt, de csak mert nem szerettem volna zavarni. Biztos tudott volna legalább pár mondatot írni egy-egy nap. Tegnap este ért haza, és ma már írt. Én meg most nem tudom, hogy kellene erre reagálnom. Örülnöm kéne neki hogy írt, vagy inkább tudatosítani kellene magamban hogy nem érdeklem annyira hogy írjon a családi nyaralás alatt? Ti hogy viselkednétek a helyemben? Ugyanúgy kedvesen írogatnátok vissza mintha mi sem történt volna? Én most csak párszavas válaszokat írok neki, csak ő kérdez, én nem érdeklődöm, de azt sem akarom, hogy hi*ztis p*csának tűnjek. :D Valójában örülök hogy írt, mert nagyon hiányzott.. de sérti a büszkeségemet, hogy napokig nem keresett.
2021. szept. 20. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Házas?
2021. szept. 20. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el a szemét állatot
2021. szept. 20. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
El volt foglalva, azért egy családi nyaraláson teljesen normális, hogy inkább a többiekkel akart lenni és nem veled foglalkozott. Azért pár percet szakíthatott volna rád, ebben igazad volt, de lehet úgy volt vele, hogy annyi ideje nem volt, hogy rendesen beszélgessetek, annak meg nem látta értelmét, hogy csak köszönjön. Szóval szerintem ne sértődj meg emiatt, de nyugodtan megmondhatod neki, hogy legközelebb ha ilyen lesz, neked jól esne, ha legalább egy pár sort írna, hogy érezd, gondol rád ilyenkor is.
2021. szept. 20. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem kerested azzal a felütéssel 4 napig, mert nem akartad zavarni a 4 nap alatt, akkor azzal te "elengedted" 4 napra, szóval szerintem nyeld csak le az egód és ne játszd az eszed. Vagy csináld, de akkor tényleg egy hisztis pista vagy.
2021. szept. 20. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet arrol is szo hogy nem akart olyannak tünni Neked, aki a családja mellett se érzi jol magát es csak a telefonon pötyög. Vagy kenyszeresen csak ugy tudna elaludni mert ingerhianya van.

Eloszor ismerd meg, aztan vonj le következteteseket.

Nekem baratom van ugyan de engem is nagyban meglepett pl az hogy caaladi osszejovetelen nagypartyn inkabb nekem irkál...hogy ennyire nem erdekli a csaladja se.

Bakker ha házasok lennénk 2 irdatlan fenegyerekkel.akkor mellettunk is másnak irkálna mert kell az inger...?

En nem mondtam semmit. De "figyelem"a csaladjaval valo kapcaolatát. Annyi biztos eddig h a sajat szuleit is csak olyan szinten tiszteli csak, amennyire az udvariassági formula megkoveteli amugy meg nagyon nem.

Olyan mint egy kamasz esledig felnott ffi...

2021. szept. 20. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
*éspedig
2021. szept. 20. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!