Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írt rám, ha azt mondta, jobb ha nem beszélünk?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy férfi instagramon - mert a posztjai alapján sok a közös bennünk és szimpatikusak voltak a kiírásai meg persze a fotói is. Hát reagáltam a sztorijára, ő vette a lapot és elkezdtünk csetelni. Az elején picit távolságtartó volt, aztán mikor rájött ő is, mennyi a közös pont, egyre érdeklődőbb lett. Később már ő hozta fel azt is, hogy telefonon is beszélgessünk, azóta telefonon és cseten beszélünk, egész komoly lelki témákról is. Egyik telefonos beszélgetésünk alkalmával bevallotta, hogy már érzelmeket táplál irántam és teljesen összezavartam, mert folyton rám gondol. Akkor azt mondta, ő mostantól nem fog keresni, mert ő most olyan életszakaszban van, amikor a munkájára kell koncentrálnia, hiszen épp most kapott egy nagy lehetőséget munkatéren. És hogy már így sem tud a munkára koncentrálni, mert rám gondol. Én erre úgy reagáltam, hogy elmondtam neki, én is sokat gondolok rá, de megértem hogy így dönt. Ő hozzátette, hogy azért ha bármi van, keressem nyugodtan. És letettük a telefont. Azóta nem kerestük egymást 4-5 napig, és most rám írt újra. Őszintén, nagyon megörültem, mert nagyon hiányzott, hiányoztak a beszélgetéseink. Viszont nem tudom, hogy reagáljak most erre... És hogy egyáltalán miért írt most megint rám... Szerintem ő sem tudja, mit akar. Mit gondoltok?2021. szept. 20. 16:51
1/4 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de nem hinném, hogy létezik olyan ember, akinek nem fér bele munka mellett egy párkapcsolat..
Én ezt kamunak gondolnám, egyszerűen csak nem akar elköteleződni, esetleg előkészíti a terepet arra, hogy csak szex, és a végén amikor számonkéred szex után akkor mondhatja, hogy mondta az elején, hogy neki nem fér bele kapcsolat..
Ez csak az én meglátásom, de nem látok bele a fejébe :)
2/4 anonim 

válasza:

Egyelőre talán nem gondolkozik komoly kapcsolatban és nem akar megbántani, ezért lazábbra vette a dolgokat. Én sem hiszem, hogy emögött a sok munka állna. Persze ezek csak felvetések.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem nem feltétlenül hülyít. Én dolgoztam olyan helyen 12 órában, hogy este 10-kor a legeslegutolsó gondolatom egy pasi lett volna, nem fért volna bele.
Szerintem jó jel, hogy írt, biztosan megfogtad, lehet, mégis meggondolja magát.
4/4 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom, hogy a munka kifogás lenne, mert tudom, hogy milyen projektben van most benne, én is hasonló ágazattal foglalkozom és én is rengeteget dolgozom, és nekem is zavaró, hogy mikor dolgoznom kellene, a telefonomat nézegetem, meg ő jár az eszemben folyton. Szóval teljesen meg tudom érteni ezt. Nem gondolnám, hogy direkt játszmázik.
2021. szept. 20. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!