Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne nőként megkérni, hogy videócseteljünk?
Figyelt kérdés
Van egy 38 éves férfi, akivel elkezdtünk beszélgetni facebookon. Még sosem találkoztunk, de láttunk már egymás profilján néhány fotót, videót a másikról. A csetelgetést hamar feldobtuk telefonos beszélgetésekkel is, amit ő kezdeményezett. 2 hete megy ez. Még nem találkoztunk, mert messze lakunk egymástól és mindkettőnknek sok most a meló meg a program is. Viszont szeretném mégis magasabb szintre emelni a "kapcsolatot", mert már így is többet érzek iránta, mint kellene... szóval gondoltam, megemlítem neki, hogy esetleg videócsetelhetnénk a legközelebbi telefonálás helyett. Gáz ezt nőként felhozni?2021. szept. 17. 18:53
1/6 anonim 

válasza:

Nem gáz. Az viszont igen, hogy egy kapcsolat eleve úgy kezdődik, hogy nagy a fizikai távolság köztetek, nem szokott jó vége lenni. Hány km-ről van szó?
2/6 anonim 

válasza:

Jaj ez is olyan aki csak messzire keres nőt..:D
3/6 anonim 

válasza:

Semmi gáz nincs ebben, sőt. Lehet hogy megspórolsz magadnak pár kínos órát.
4/6 anonim 

válasza:

Nekem ugyan a barátom hozta fel, de nekünk is így indult, és még mindig együtt vagyunk. Szerintem hozd fel, már csak a reakciója miatt is, hogy nem-e hazudik a külsejéről pl. Meg így látni fogod a mosolyát, hallani a hangját m
6/6 anonim 

válasza:

Hát a kérdés inkább az, hogy akarsz te távkapcsolatot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!