Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha szerelmet vallotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha szerelmet vallotok, utána miért tűntök el?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi bevallotta, hogy érzelmeket táplál irántam, az nem fog 2 nap alatt megváltozni, nem? Elmondta, hogy nem tudott aludni éjjel, mert rajtam járt az agya, és hogy fogalma sincs, mit tettem vele, de mióta megismert, nem önmaga, érzi hogy kicsúszik a lába alól a talaj és állítólag vele ilyen nem szokott lenni. Mindezt úgy, hogy még nem találkoztunk személyesen, ezért is áll ilyen kétségbeesetten a dolog előtt. Pedig csak 1-2 hete csetelünk és telefonálunk egymással. Számomra is hihetetlen, de én is így érzek. Én csak annyit mondtam rá, hogy én is hasonlóan érzek. Na de amit nem értek, hogy ez volt 2 napja, utána aznap még cseteltünk hajnalig ahogy előtte is, viszont azóta nem keresett. Tehát már 2 napja nem beszéltünk. Nem értem, hogy miért. Azt tudom, hogy most új munkalehetőséget kapott és nagyon elfoglalt, de azt gondolom, ha tényleg így érez, 1-2 mondatot tudott volna írni. Én nem akarom zavarni. Találkozóra azért nem került sor eddig, mert messze lakunk egymástól. (30 évesek vagyunk)
2021. szept. 17. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Személyes találkozó előtt nincs szerelem,legfeljebb élénk a fantáziátok.
2021. szept. 17. 16:58
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

Láttad is? Videochaten? Mert lehet kamu is?

Amugy 1-es tanacsat fogadd meg.

2021. szept. 17. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Tipikus nyálas duma. A bugyidba akart kerülni, de közben tslált mást. Kb 10 nőnek mondja ezt egyidejüleg mert már bejött neki ez a taktika.
2021. szept. 17. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Menekülj!! Aki 1 hét után eljátsza a hattyú halálát, az szinte biztos, hogy nem normális agyilag.
2021. szept. 17. 19:29
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Valamint ez létező jelenség, amint úgy érzi, sikerült megszereznie, eltűnik. Márpedig téged sikerült, mert bevallottad, hogy érzel iránta valamit. Hidd el, hogy ha keresni is fog, biztos hogy rosszul jársz vele, saját tapasztalat. Valószínűleg nárcisztikus az illető, amint megszerzett, elkezd téged leértékelni.
2021. szept. 17. 19:32
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

#4,5

Azért mert neked ilyen tapasztalatod volt, az nem biztos hogy ez az összes pasira igaz!

2021. szept. 17. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Kimerult volt.

Ejszaka neha en is tuldramazok mindent masnap meg magamra se ismerek miket irtam :D

2021. szept. 17. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog biztos. Akinek kellesz, az stabilan jelen lesz az életedben, kivéve, ha betegség vagy egyebek miatt nincs erre kapacitása. Nem kell mindent elhinni.
2021. szept. 17. 21:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Na, előkerült?
2021. szept. 17. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os, én alá tudom támasztani amit az 5-ös írt. Velem 3 évig játszotta egy nárcisztikus pasi, hogy mindig akkor lépett le, amikor a legszerelmesebbek voltunk. Az ilyenek rettegnek az érzelmi kiszolgáltatottságtól. Vágynak a nagy érzelmekre, de megijednek tőle.
2021. szept. 18. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!