Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várjak ettől a pasitól?
Figyelt kérdés
Évek óta szemezgetünk, nézegetjük egymást, volt már, hogy buliban kavarogtunk, majdnem szex is megtörtént... Évek múlva, most nyár elején elkezdtünk találkozgatni, azóta rámír minden héten egyszer, elég sok a vita, nem bírjuk ki, szivjuk csak sokszor egymás vérét. Utóbbi alkalommal kissé bunkó voltam vele, mert buli után voltunk, de nagyon megbántam.. írtam is neki, de már lassan 2 hete nem keresett.. Viszont nem merek nyomulni se, hogy megint én írjak.
Ti mit tennétek? Várható tőle valami vagy hagyjam?
2021. szept. 16. 19:08
1/5 anonim 

válasza:

Évek óta...
Semmit, ez töketlen.
2/5 anonim 

válasza:

Tul sok a balladai homaly a leirasodban. Ez alapjan te sem vagy neki fonyeremeny. Ezek alapjan azt latni, hogy ez sehova nem tart, de nem egyertelmu, miert nem.
4/5 anonim 

válasza:

Hány évesek vagytok? Mint a kamaszok. Egyszer biztos megdug, de másra ne számíts.
5/5 anonim 

válasza:

Csak egy vagy a sok szóba jövő partyribije közül, akire ittasan ráfanyalodik. De józanul nem kellenél. Valószínűleg ezért se dugott meg ennyi év alatt. Aztán még részegen drámázol is a diszkó után. Micsoda nő. Tényleg a prolik meg a tizenévesek viselkednek így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!