Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-30 közötti srácok, tényleg olyanok vagytok,mint amilyennek a korotokbeli lányok beállítanak titeket negatívan?

ez baromsag. egy reszuk ilyen, masik reszuk nem ilyen.
nyilvan nem fog idejonni senki es azt mondani: ‘igen, en ilyan vagyok, bunko, lusta, nincsen celom, csak a csjozas es jatek es anyam tart el’. ki vallana ezt be?!

A LEGTÖBB, ebben a korosztályban lévő srácnak fontos a szex, és az új dolgok kipróbálása. Ez igaz.
Sajna a pia és a haverok is, meg sok a gép függő is.
Pénzkezelési kultúra??? Mibű'? A valóságban nem olyanok az emberek, mint amit itt összehazudoznak, azaz, hogy diákmelóval keresnek napi 300-at, és 21 évesen már lakást vettek, mert ÁjTímérökök lettek, suli nélkül, az Almás telefonos cégnél.
Amúgy meg őszintén, egy fiatal lánynak minek kölyök, miért nem férfi partner keres?

Megtudnek csak nincs kivel,mindig csak komoly kapcsolatom volt.
Hűséges vagyok talan mar kicsit tulsagosan is ha van valakim. Sose csaltam meg senkit es nem is fogok.
Csak az kelett eddig is akibe beleszerettem (2 volt eddig).
Jatszani akkor jatszok normalisan ha nincs kapcsolatom, ha van akkor abban az idősavban amikor a párom nincs itthon Vagy dolgozik es en nem.
Gepezni foleg annyit mig berakok egy kozos filmet, de inkább a parommal foglalkozok amikor egyutt vagyunk. Vagy ha o is jatszik valamit akkor vele jatszom egyutt. Lusta se, kiveszem a reszem a hazimunkabol mert nem akarom h helyettem gurizzen sot, helyette is megcsinalom mar ha kepes vagyok ra. Vagy legalabb is segitek neki benne.
Nem vagyok buliba járós, tini koromban voltam parban de akkor se sokat, es nem iszom mar evek ota mert csak szarul vagyok tőle egyre inkább.
Haverokkal lognek de nekik az ivas a minden es nem egy helyen lakunk, szóval ez us kilove. Celjaim vannak de csak atlagosak, egy utazas egy bizonyos helyre, sajat haz +alom auto,meg persze h boldogga tegyem a bnőmet.
Sporolok es mérleglek az anyagi javaimmal/forrasokkal, nem veszek hulyesegeket mindig nagy ritkan ezt azt de elobb veszek ajandekot a paromnak ha van, mint magamnak valamit. Nem kenyelmesedek el edzek ugyan ugy, dolgozok csinalom a dolgom ha epp nem vagyok beteg. Anyam tobb ezer kilometerre lakik es ritkan beszelunk ha nem tortenik semmi.
Vannak hibaim gondjaim bőven , de amikor van valakim akkor nekem o a vilagom es a mindenem es probalok neki oromet okozni h boldognak lassam . F/28
F/28

Csak a gépezés talált. Ambíció meg kinek mi, nekem az egyetem egyenlőre megfelel. Anyám pedig csak akkor "szolgál ki", ha otthon vagyok, és anyagilag szüleim támogatnak, de itt a kollégiumi szobámban rendet és tisztaságot tartok, főzni meg nem tudok, eszközöm, helyem sincs rá (pedig érdekelne). Lusta is lennék de megküzdök magammal.
A női dolgokról pedig nem tudok mondani semmit mert se barátnőm se szex nem volt.
21/F

"Az egyetem kevés ambicio, mellette dolgozni kene es vallalkozasi otleteket gyartani, illetve a penzedbol magad fenntartani, plusz meg ha csak 10 ezer ftot, de megtakaritasi szamla is kell."
Ilyen elvárások mellett nem csoda ha a srácok hagyják a francba a nőket és a szabad idejükben inkább CODoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!