Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel kedveskedjek egy srácnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kedveskedjek egy srácnak?

Figyelt kérdés
Randizgatok valakivel már egy ideje. Mindig annyira figyelmes, hozott nekem virágot, csokit, plüssállatot, és mindig a kedvenc helyeimre visz. Én is a kedvében szeretnék járni, de nem tudom, hogy egy pasi minek örülne. Adnátok ötleteket? Szexuális dolgokat most hagyjuk légyszi, ott még nem tartunk, azt majd később :D
2021. szept. 14. 22:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Már bocs, de az eddigiek során nem sikerült megismerned őt eléggé ahhoz, hogy tudd, minek örülne? Mert hogy az ajándékoknak pont ez lenne a lényege: személyre (nem pedig "egy pasinak) szóló figyelmesség.
2021. szept. 14. 22:05
 2/14 anonim ***** válasza:
34%

Páromat elso randikon pl örömmel.toltotte el hogy tetszett a fulbevaloja es vett nekem olyat igy asszem talan a 2.randinkon már egyforma volt a fulbevalonk en meg talaltam amugy egy ezut vagány ffi gyűrűt es neki adtam.

Csináltink szelfiket is.

Meg a telomra toltott le zeneletolto progit es letoltotte a számait nekem igy azok már a számaink lettek.

Elso pillanattol boldogság volt vele annyira egyhuron pendültünk egybol.

Sztem ez a legjobb ajándék egy srácnak. Ugy ez az egész :)

2021. szept. 14. 22:07
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
*ezüst
2021. szept. 14. 22:07
 4/14 A kérdező kommentje:

Ez nem kifejezett ,,ajándék", hanem csak valami apró figyelmesség lenne, mint amiket ő is csinált eddig. A csoki meg a virág sem személyre szabott,hanem köztudott, hogy a legtöbb lány szereti ezeket a dolgokat. Itt most nem ajándékozásról van szó.

2021. szept. 14. 22:13
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Hát nekem abból a szempontból könnyű volt, hogy neten ismerkedtünk így első tali előtt már tudtam melyik a kedvenc csokija, ezért tudtam is vinni neki(ő is csokit hozott😁)

Egyébként szerintem nasival nem lehet mellé lőni

2021. szept. 14. 22:20
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
Valamilyen ékszer, ahogy valaki már írta? Gyűrűt nehéz lenne meg fülbevalót, de esetleg egy szép karkötőt? Ha szereti, akkor vmi jó minőségű őrölt kávét vagy esetleg teát?
2021. szept. 14. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki màsnak örül. Én pld egy japán konyhakésnek, ami legalább 60 HRC keménységű.
2021. szept. 14. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl sok sütit sütök hobbiszinten és egyszer-egyszer viszek kis dobozban kóstolót. Legutóbb macaront, azelőtt diótortát, meg egyszer hajtogatott pogácsát. Sütit pl lehet. Vagy szervezz egy pikniket amíg jó idő van. Mondd hogy mindent intézel és viszel bort, üveg borospoharat, sjarokat, szőlőt
2021. szept. 15. 00:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Íjj 2es feljött a reggelim.
2021. szept. 15. 05:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ncore meghívó
2021. szept. 15. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!