Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kedveskedjek egy srácnak?

Páromat elso randikon pl örömmel.toltotte el hogy tetszett a fulbevaloja es vett nekem olyat igy asszem talan a 2.randinkon már egyforma volt a fulbevalonk en meg talaltam amugy egy ezut vagány ffi gyűrűt es neki adtam.
Csináltink szelfiket is.
Meg a telomra toltott le zeneletolto progit es letoltotte a számait nekem igy azok már a számaink lettek.
Elso pillanattol boldogság volt vele annyira egyhuron pendültünk egybol.
Sztem ez a legjobb ajándék egy srácnak. Ugy ez az egész :)
Ez nem kifejezett ,,ajándék", hanem csak valami apró figyelmesség lenne, mint amiket ő is csinált eddig. A csoki meg a virág sem személyre szabott,hanem köztudott, hogy a legtöbb lány szereti ezeket a dolgokat. Itt most nem ajándékozásról van szó.

Hát nekem abból a szempontból könnyű volt, hogy neten ismerkedtünk így első tali előtt már tudtam melyik a kedvenc csokija, ezért tudtam is vinni neki(ő is csokit hozott😁)
Egyébként szerintem nasival nem lehet mellé lőni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!