Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első élő találkozás hosszabb idő után?
Beszélgetek egy sráccal, már lassan 2 hónapja. Egyértelműen kedveljük egymást, megvan a közös érdeklődés stb. Hasonló területen is dolgozunk mind a ketten. Tudom, nem a legoptimálisabb, de sajnos ennyi idő alatt még nem sikerült találkoznunk, sajnos elég messze lakunk egymástól, és valahogy sosem jött össze. Viszont az utóbbi időben egyre inkább kezdem érezni, hogy már esedékes lenne, hiszen amit írásban lehetett már mindent megbeszéltünk, kéne egy találkozó, hogy "fellobbanjon" megint a szikra, hogy úgy mondjam.
Jövő héten lesz egy rendezvény, ahová mind a ketten megyünk. Részben kapcsolódik a munkához, de elég szabad a program, szóval tudnánk találkozni, beszélgetni.
Én elég félénk személy vagyok, azaz inkább úgy fogalmazok, kell egy kis idő amíg felszabadulok, és utálok kezdeményezni. Kicsit tartok ettől a találkozótól, hiszen ennyi idő alatt már biztos kialakult mindkettőnkben egy kép a másikról, és vajon meglesz-e a szimpátia/kémia amire számítok? Nyilván a stressz se segít, és nem szeretném emiatt elrontani.
Ilyekor mégis mivel kezdjem, hogy menjek oda hozzá? stb... Sajnos az overthinking már most, jóval előre elkezdődött. Nem volt még párkapcsolatom, ő az első személy aki tényleg szimpatikusnak tűnik külsőre és belőre is. Valószínűleg ezért is vagyok ideges.
21 éves vagyok, ő 25. Bármilyen tanácsot elfogadok igazából, vagy személyes tapasztalatot hasonló szituációkból :D
#11: azt azért látod, hogy most sem azért találkoznak, mert egymásra akarják szánni az időt? Véletlenül olyan program van, ami mindkettőt érdekli és arra mennek...
Nem a két hónap a fő baj, hanem a szándék hiánya.
Igen, én vagyok a lány :) hmm, ilyen szemszogbol még nem közelítettem.. De van benne valami. Inkább úgy mondanám, hogy ez az esemény kapóra jött. Ez az elmúlt időszak elég sűrű volt mindkettőnknek, nekem sajnos kocsim nincs, és a távolság miatt is kicsit nehézkes volt. De igazatok van, amit igazán fontosnak érez, arra az ember szán időt, talál megoldást. Legalábbis így kéne lennie.
Szóval lehetséges, hogy ez a találkozás dönti majd el, hogy felejtős, vagy pont ellenkezőleg, hogy érdemes több energiát fektetni bele. Azért élőben mégiscsak más.
Kicsit szerintem én vagyok, aki mindig visszafogta a dolgokat amúgy, pont a fent említett probléma miatt, hogy túlgondoltam mindent :/
Kicsit tudat alatt örültem is, hogy tolódik a találkozó, hiába nagyon szimpatikus. De amíg csak chatel az ember addig még bármi lehet... Mint schrödinger macskája. Ugyan nem lesz pozitív kifejlet, de csalódás sem. Csak ha ezt sokáig csinálom, a partner el fogja veszíteni az érdeklődést, és akkor megint ott maradok ahol a párt szakad. (Azt hiszem már érthető miért nem volt még kapcsolatom 😀)
OK, ha te vagy a lány, akkor nem gond, hogy nem vagy kezdeményező.
És végre magyarul is le tudtad írni, hogy túlgondolás! :)
Semmi értelme túlgondolni, mert úgysem tudsz mindenre felkészülni.
Régen én is túlgondolós voltam, aztán rájöttem, hogy az összesnél eggyel mindig kevesebb variációt gondoltam át. Végül eljutottam oda, hogy pl. egy pillanatnyi átgondolás nélkül hívtam fel a lányt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!