Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a valóság kapcsolatok terén?
Azt szeretném tudni h mi mennyire gyakori?
Melyik korosztaly melyik korosztallyal jön össze?
Azt mondják a legkelendobb nők 20% kell az összes pasinak meg a legkelendobb pasik 20 % a férfiaknak kell a sok nőnek. De mivel nem jut mindenki hozzájuk ezért beeri mással, vagy irányt vált.
Idősebb nők saját korosztalyukbol nehezen tudnak választani a lapunkat idősödő vagy jellentelen vagy kinézetre anyagilag nem megfelelő férfiak közül. Ezért vélemények inkább szexkapcsolatokba fiatalabb pasikkal.Hogy legyen vmi izgalom az életükben.
Sok fiatal pasi aki nem a legjobb kiállás vagy anyagilag nem vezér egyéniség megunja a nyafis fiatal csajokat akik igényei a csillagos égben vannak.Es idősebb nőknél próbálkoznak,csakhogy szexhez jussanak. Ha jók az ágyban akkor az idősebb nő is jól jár velük viszonylag.
Ezekből szex öröm kötődés kialakul van ahol egymásba szeretnek, mondjuk ha már 20 év korkulonvseg vagy legyen 15 az elég sok.
Aztán ott van akik maradnak a saját korosztalyuknak de nem azzal a nővel pasival jönnek össze akik legjobban tetszenek nekik, inkább megalkusznak, vagy egy idő után atkerul a fókusz a kinézetre arra h jó viszonyban vannak. De ha utcán látnak valami inyukre valót akkor az frusztráló h nekik olyan nem jár.
Ezek a kapcsolódok mennyire gyakoriak? %?
Ti hogy látjátok ezeket?
Amióta gyakoribbá vált a nagy korkulonbseggel való ismerkedés új szituk alakultak ki.
Mit gondoltok?

Lehet szépíteni de egyesnek igaza van.
Amikor valaki azt mondja a nőknek sem könnyebb akkor fel áll a szőr a hátamon.
Egy nőre jut millió faszi akik közül ha ügyes ki tudja választani a megfelelőt. Míg egy férfi ha szerencsés pár db-ból ha!

"Egy nőre jut millió faszi"
Bírom az ilyen agyatlan megnyilvánulásokat.

Nem hiszem, hogy önmagában reprezentatív, de itt van pár megfigyelés az életemből:
Anyukám 60 fölött vált el és jött össze egy nála néhány évvel fiatalabb férfivel. Apám sem volt különb, az új nője egyidős anyámmal.
Nekem is világ életemben a saját korosztályom tetszett. Alapvetően azt mondanám, hogy mi vagyunk a többség.
Nincs olyan barátom, kollégám vagy közeli rokonom, akinek a párja és közte évtizedes korkülönbség lenne. A legtöbb 8 év, de ők mindketten 30 fölöttiek voltak, mikor összejöttek.
Úgy vettem észre, hogy minél inkább értelmiségi/intelligens valaki, annál kisebbek a mindennemű különbségek a párja és közte. A kor, az anyagiak, a végzettség stb...
A fiatalabbak nehezebben találnak értékelhető partnert. 25 alatt férfit is, de főleg nőt csak nyűglődni láttam komolytalan kapcsolatokban vagy villámgyorsan legyerekezni. Kevés ember éli meg fiatalon is megfelelően a párkapcsolatot. Szerintem az emberek a húszas éveik második felében érnek be arra, hogy egymással értelmes dolgokat kezdjenek egy kapcsolatban.
Arányaiban ugyanannyi fiatal fiút látok idősebb nővel, mint fiatal lányt idősebb férfivel, de még mindig azt mondom, hogy az átlag a saját korosztályában választ inkább.
Sok nálam idősebb ember zaklatott vagy legalábbis próbált ismerkedni. Kivétel nélkül volt valami defektjük, szóval nehéz nem beskatulyázni a fiatalokra induló idősebb korosztályt. Nehéz azt mondani, hogy ez egészséges vagy nem primitív.
Nem az idős nők/férfiak vannak a párkeresés mélypontján, hanem a kisgyerekes nők. Nem ismerek olyat, akinek lett volna tartós kapcsolata, miután az apuka felnőtt, egészen addig amíg a gyerek el nem érte a 10 éves körüli kort.
Sok nő van, főleg az alacsonyabb rétegekben, aki nem keres annyit egy kapcsolatban élve, hogy egyedül is el bírja magát tartani, ezt általában elég nyíltan is kezelik. És még ennél is több férfi van, aki ezzel ne élne vissza (csomó szánalmas dolgot művel, mert tudja, hogy az asszony nem válik egykönnyen úgysem).

"Amióta gyakoribbá vált a nagy korkulonbseggel való ismerkedés"
Szerintem most sokkal ritkább ez, mint pár évtizede... Én csökkenő tendenciát látok, csak néhány kiugró eset miatt lehet csalóka a megítélés, számszerűsítve egy nagy korkülönbséges párra jut 8 egyidős kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!