Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi úgy hív randira chaten hogy közben a melleimet meg a fenekemet dicséri akkor egyértelműen csak azt akarja?
Számomra elég egyértelmű hogy igen és nagyon paraszt húzásnak is tartom. El nem mennék ilyen randira. Csak egy kis közvélemény kutatást tartok :D
"Jók a melleid meg a hátsód, mindig azt nézem"
Ha valaki ennyit ír akkor az egyértelmű hogy csak dugni szeretne és nem akar komoly kapcsolatot? Mást nem írt rám nézve.
Nyilván vonzónak talál és ennek hangot is mer adni.
Ha amúgy tetszik neked, adhatsz esélyt a dolognak, nem ebből a pár chates mondatból fog kiderülni, milyen ember és mit akar tőled.
Ha nem és tolakodónak tartod, akkor nyilván nem kell szóba állni vele, de nem vagy kislány, ezt te is tudod...
Szóval, én ennyi információ alapján nem írnám le. Ha bejönne nekem, megismerkednék vele. Attól még nem kell első randin bekólázva fetrengeni az ágyán. Bár akkor sem robbanna fel a világegyetem, ha ez történne. Mondom ezt nőként.
Jééézusom xD
Most aki ilyennel indít tényleg számít hogy csak dugna vagy komolyat akar ?
Komolyat egy ilyennel ? :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!