Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De miért van ez velem randikon?
Tehát találkozok egy lánnyal,megjegyzi nekem hogy tetszek neki stb amik szoktak ilyenkor menni, és egyszerűen megunom az egészet,és azt várom mikor lesz már vége,kérdez valamit csak válaszolok úgy ahogy "normális" és ennyi, de akkor is már a végét várom,nálam van a slussz kulcs és alig várom,hogy végre elkotródjak onnan de csak úgy előjön ez az érzés.
Az utolsó ilyen eset a fodrászommal volt ő is elhívott kv-zni,elmentem de nem számítottam rá hogy "randi" lesz de igazából tök mindegy.
Elkezdte dicsérni a külsőm a jellemem,kisugárzásomat meg "veled olyan jó elbeszélgetni" a poén az egészben hogy szinte egy k..va szót nem szóltam,csak helyeseltem :D Csak egy példa "olyan rosszul aludtam" erre én "hát én folyamatosan szarul alszok" és ezen is nevetett,pedig szerintem rohadtul nem vicces meg ilyen szarságok,szóval mindig van egy pont ahol megunom az egészet.
Mi van velem? Sok lánnyal voltam már,de már 2 éve egyedül vagyok ez miatt,egyszerűen szarok az egészre,de pedig ennek fontosnak kéne lennie nem? Mindig úgy gondolok egy randira hogy jó 2-óra max lezavarom aztán kész még a konkrét szexhez sem jutok el,mert egyszerűen nincs kedvem szóba hozni. Csak vagyok mint a f..z végig hallgatom amit mondanak,néha hozzá fűzök valamit nagy ritkán,amúgy meg helyeselek és ez tetszik nekik?
Régebben odáig voltam egy lányért már csak azért is hogy szóba állt velem.
Egyébként egy nagyon csúnya szakításom volt utoljára lehet ezért van?
28f

“…már 2 éve egyedül vagyok ez miatt,egyszerűen szarok az egészre,de pedig ennek fontosnak kéne lennie nem?”
Nem vágysz még igazán kapcsolatra, ennyi. Adj időt magadnak!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!