Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne legyek unalmas beszélgetőpartner a kiszemeltem számára??
Alapjáraton a barátaimmal, haverjaimmal mindig tudok miről beszélni. Viszont mindig is problémáim voltak a kommunikációval egy olyan személlyel aki bejön nekem és akivel ismerkedek. Leblokkolok. Nem igazán tudok mit mondani. Sok a kínos csend és leginkább miattam. Nagyon kellemetlenül érzem ilyenkor magam de egyszerűen nem tudok mit tenni mert nem tudok mit mondani.
Az alap ismeretségi kérdéseken nagyjából túl tudok jutni, az elején nincs nagy baj, de amikor a “kötelező” infók megvannak utána jönnek a bajok.
Nem akarom az összes lehetséges párkapcsolatomat elrontani azzal, hogy egy kuka vagyok és meg sem szólalok.
Leginkább az a bajom ilyenkor, hogy nem tudom mi érdekelheti a másikat és nem akarok hülyeségeket sem beszélni ezért inkább egyáltalán nem is beszélek :(
Segítsetek kérlek, nektek van valami jól bevált kérdésetek, témától ilyen kínos esetekre?
Dedós kérdésnek tűnhet, de jó topicba írtam, 25 éves vagyok! Segítsetek kérlek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!