Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy ne legyek unalmas beszélgetőpartner a kiszemeltem számára??

Figyelt kérdés

Alapjáraton a barátaimmal, haverjaimmal mindig tudok miről beszélni. Viszont mindig is problémáim voltak a kommunikációval egy olyan személlyel aki bejön nekem és akivel ismerkedek. Leblokkolok. Nem igazán tudok mit mondani. Sok a kínos csend és leginkább miattam. Nagyon kellemetlenül érzem ilyenkor magam de egyszerűen nem tudok mit tenni mert nem tudok mit mondani.

Az alap ismeretségi kérdéseken nagyjából túl tudok jutni, az elején nincs nagy baj, de amikor a “kötelező” infók megvannak utána jönnek a bajok.

Nem akarom az összes lehetséges párkapcsolatomat elrontani azzal, hogy egy kuka vagyok és meg sem szólalok.

Leginkább az a bajom ilyenkor, hogy nem tudom mi érdekelheti a másikat és nem akarok hülyeségeket sem beszélni ezért inkább egyáltalán nem is beszélek :(

Segítsetek kérlek, nektek van valami jól bevált kérdésetek, témától ilyen kínos esetekre?

Dedós kérdésnek tűnhet, de jó topicba írtam, 25 éves vagyok! Segítsetek kérlek!!

2021. szept. 10. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő másként működik. Nekem pl. sok idő kell ahhoz, hogy felengedjek. Ezért csak ilyen felszínes beszélgetést folytatok eleinte. De ha mondjuk fél óra után (a "kötelező körök" után) megkérdezik tőlem, hogy szeretem-e az állatokat ÉS a randipartnerem szimpatikus, akkor egy csomót tudok beszélni róluk (nem dedó szinten, negyvenes éveimben járok). Ha látom, hogy a másikat érdekli, akkor még jobb a helyzet, utána már én is nyíltabb vagyok, örülni kezdek a beszélgetésnek, vidámabb, beszédesebb leszek és őt is kérdezgetem, itt már mélyebb dolgok is szóba kerülnek. Hát én így.
2021. szept. 10. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!