Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy félénk ferfihoz?
Egy munkahelyen dolgozunk, nagyon tetszik külsőleg és belsőleg is.
Valahogy nem akarok rámenős lenni, vagy hogy kiderüljön tényleg nagyon tetszik, olyan természetes akarok lenni bár lehet pont ezzel rontom el, azt se tudom van-e valakije. Facebook ismerősök lettünk, visszajelölt de nem írt.
Honnan tudom hogy tetszem neki?
Sokszornéz vagy mosolygunk, de nagyon csöndes zárkózott, egyszer szembeültünk kérdezett rólam ez új volt.
Tegnap előtt valamin nevettünk, es összenéztünk és ő mosolygott, én is és egymáson felejtettük a szemünket 5 másodpercig biztosan néztük egymást, fantasztikus érzés volt egyébként.De ő is olyan semlegesnek tűnik általában. Tényleg nem tudom.
Hogy közeledjek hozzá?
Kérdezd meg, hogy szeretne-e elmenni veled ebédelni. Ebben még nincs semmi különös, én is általában több kollégámmal együtt járok egy közeli ebédlőbe enni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!