Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam, akkor feljavul a genetikai állományom és végsősoron ezért akar majd több nő velem lenni?

Javaslom az urànt
Állítólag a radiaktivitàs módosítja. ( Nem probàltam 😁)

semmi nem javul fel, a kigyurasnak nincs koze a genetikahoz, az adott.
ez olyan, hogyha egy no szetplasztikaztatja magat, attol lehet hogy adott ferfiaknak jobban fog tetszeni, de a genetikajaba nem nyulnak bele, az ugyanaz marad.
lehet, hogy adott noknek jibban bejossz majd kigyurva, de ugy azt is vagod, hogy a kigyurtsag egy olyan allapot, amit FOLYAMATOSAN fent kell tartani es tenni erte? nem ugy megy, h egyszer kigyurod magad es onnantol kezdve hatradolhetsz, mert te kigyurt vagy.
ezen kivul nyilvan nem mindegy, h egy 190 centis, alapbol jo testfelepitesu, vallas, helyesarcu illeto gyurja ki magat vagy egy 170 centis, aranytalan alkatu, csunya arcu. ez a genetika, mindenki mas alappal dolgozik es az eredmeny soha nem lesz ugyanaz, ha belegebedsz sem.
nem utolsosorban a nok nem allatok es nem csak a ‘genallomany’ alapjan valasztanak maguknak part. de a kerdesed kiirasabol itelve sem genetikalilag, sem egyeb ertekeket tekintve nem lehetsz egy fonyeremeny.

A 7-es jól mondja, én a felhozott példájából a második eset vagyok, a 170 centis, csúnya arcú gnóm. Lefogytam, kigyúrtam magam elég jól, a nőknél a legcskélyebb eredményt sem értem el. Vettem fasza ruhákat, drága, márkás órát. Most a szekrényben van. Pedig nekem aztán nincs magasan a mérce, nagyon kevés elvárásom van, mondhatni tényleg csak a minimum. 0 siker, levegőnek néztek és néznek.
A genetikát átkódolni nem tudod, maximum elfedni a hibákat valamennyire. De ha alacsony vagy, azon nem segíthetsz, ha furcsa-csúnya fejed van, azon sem.
Amit tehetsz: legyen egy átlagos, normális vállalható tested. Már ez sem egyszerű mindenkinek, mert pl én hajlamos vagyok a hízásra, mások, ha abbahagyják a gyúrást lefogynak, én hájasodni kezdek.
Legyen elég pénzed, hogy tudj reprezentálni, ugye a gyíkoknak a személyes varázsa nem elég.
Legyél kedves(nem nyalis), normális mindenkivel, nem csak a nőkkel!
Legyél extrém igényes, ápolt, tiszta és minimum szagtalan mindig, mindenhol. Tehát haj, körmök a lábadon is, szakáll, fogak, fül-orrszőr stb.
Így elkezdheted keresni a tűt a szénakazalban.
hát en eleg antiszoc vagyok es nulla stilus es erzeketlen is vagyok es mostanában asperger szindromara kenem az egeszet, ugy mint a nok az elhizast PCOSre
testalkat maximalisan gyík, hajviselet tré, stb
megis azert sikerul atlagos noket osszeszedni netrol es altalaban sokaig vissza szoktak jarni
vagy atlag feletti, de kar korosodó noket
neha bulibol is sikerult becsajozni
de szinte sosem a fiatal csinos lanyokkal akiket mindenki akar
mondjuk ez a (limitalt) siker is max csak annak köszönhető h szerintem nagyon sok idot toltok rettento kis sikerrataju es nem hatékony probalkozassal (mivel nem vagyok kedves sem)
meg hát az atlag feletti az intelligenciam de nem nagyon, még pont nem annyira magas h kezdjek elszakadni a halando emberek vilagabol
ja meg szerencsere jol dugok aztan ugy vettem eszre h ez nem adott mindenkinek
mostanában mar eleg jol keresek es emiatt tudok kolteni a nőkkel töltött idore is de ez nem nagyon dobja meg a sikeresseget
ja azert az vicces h a 120kilos not hozzak fel osszemerheto kategorianak ha edzetlen atlagos alkatu es 185 alatti ferfirol van szo
ezek szerint az atlagos ferfi mar a kinalat legaljat jelenti a noknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!