Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy megvan-e a kémia két ember közt vagy sem?
Sziasztok!
22 éves vagyok, lassan 1,5 éve szingli, egy 4 éves kapcsolat után. Ez idő alatt voltam nem egy randin, és az a tapasztalatom, hogy a legtöbb randipartnerem még ha nagyon kedves is, és mindenben egyetértünk, vagy épp kifejezetten jó vitapartner, akkor sem tudom elképzelni magam velük hosszútávon. Volt akivel randiztunk pár hétig, de nem éreztem azt a kis szikrát amit kellene, így udvariasan lemondtam a folytatást. Na meg volt nem egy olyan randim ami iszonyatosan lapos volt és unalmas, emiatt nem lett belőle semmi.
Összesen három ember esetében éreztem azt, hogy az illetővel megvan az a bizonyos kémia, az a nagyon erős "akarom" érzés irányába. És elkezdtem azon gondolkodni, hogy vajon mi alapján lehet az, hogy valaki kiváltja ezt az érzést, míg más egyáltalán nem mozgat meg a nagyon erős szimpátián túl? Volt akivel hetekig randiztunk, és akkor sem éreztem azt, hogy nekem ez menne, míg akivel megvolt a kémia, a randi kb 20. percében azt éreztem, hogy nagyon szeretném ha lenne folytatása ennek.
Ez vizuális alapon működik.(erröl oldalak vannak, hogy a latott arcot mozgast stb mikor miert tekintjuk szimpatikusnak vonzonak es mikor miert nem)
Ha elsőre a vizualitás alapon ugy nem is műkődne a dolog(nincs meg a szikra), attol azt még testi kontaktus is kiválthatja.
Elsösorban vizualitás alapon működik.
Köszi az észrevételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!