Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha nem egyértelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem egyértelmű a lánnyal való kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy csaj a suliban akivel nagyon jóban vagyunk tényleg mindent megbeszélünk, amit csak lehet, már-már azt érezteti hogy lehetne belőle valami,

de akkor berobban a képbe az expasia, és megint együtt vannak,,...2 hét után szakítottak, és sír a vállamon,

és ismét helyreáll a rend, jól elvagyunk, kori,pizzázó stb.

ki érti a nőket ? mit lehet ienkor tenni ?

2008. dec. 10. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Senki sem érti őket, még magukat sem legtöbbször. :D

Mond meg neki, mit érzel iránta, amikor elhívtad mondjuk egy teázóba.

2008. dec. 10. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! KÉrdés, hogy szerelmes vagy belé avgy szereted? Ha szerelmes vagy mondd el neki és hajrá:)
2008. dec. 10. 20:04
 3/8 anonim válasza:
Szerintem ha egy értelmes lány, amit megelőlegezek neki, rájött hogy az expasija nem jó megoldás. Arra tudok gondolni, hogy esetleg fél attól, hogy te nem érzel iránta többet és nem meri megkockáztatni, mert egy szép barátságot ez könnyen tönkretehet ugyebár... Node nem riogatni akarlak, épp inkább arra bíztatnálak, hogy mondd el neki, ha tényleg úgy érzed hogy benne lenne. Sok sikert!:)
2008. dec. 10. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez tényleg így van...minket lányokat sem könnyű megérteni...én együttvoltam egy pasival másfél hónapot.Nagyon szerelmes voltam..aztán összejöttem egy másikkal és otthagytam mondván,h már nem szeretem...2 honap után rájöttem,h mégiscsak őt szeretem és visszamentem hozzá...azota 9 honapja együttvagyunk:)Lehet,h nála is ilyesmi van,h nem tudja eldönteni,h mit is/kit is szeretne igazábol magának.
2008. dec. 10. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az expasi nem jó megoldás. Talán kegyetlenül hangzik amit mondok, de azt javaslom, taktikázz. A szerelem egy játék, ami nagy mértékben az időzítésen és a kis cseleken múlik. Ha magadnak szeretnéd azt a lányt, légy mellette barátként és türelemmel várd ki a következő szakításukat (mert gondolom lesz még). És ha ez megtörténik, hívd el egy vigasztaló beszélgetős filmnézésre és egy váratlan pillanatban csókold meg, aztán tegyél úgy, mintha zavarban lennél és kezdj el magyarázkodni, hogy nem is tudod mi ütött beléd. Tudod, mint a filmekben a nagyjelenetek. Az életben is bejön. Azaz nekem sikerült. Remélem, tudtam segíteni és elnézést, ha kegyetlenül hangzott.
2008. dec. 11. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:
kösz a tanácsokat !!észben tartom majd ;)
2008. dec. 11. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
a noket senki sem erti... en ugyanebben a helyzetben vagyok....teljesen ugyanez. !!! a suliban en wok a legjobb baratja, mindent elmond nekem, az Ex-eket rajtam sirja ki, csak az en verziomban az a kulonbseg, hogy par napja megcsokolt, ugy varatlanul, es azota semmi. mintha mi sem tortent volna, jottek ujra az ex-storik, meg az SMS ek, de persze nem a csokunkrol. nekem nagyon bejon, de begcsokolni ujra nem merem, mert mi lesz ha ezzel vege lesz a baratsagunknak.! ? ha valaki megerti a noket, vagy estleg mar megertette, az irjon mert mi sajnos nem tudjuk a titkukat ! neked pedig sok szerencset, tudom milyen neked, nem vagy egyedul ! :)
2008. dec. 12. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Röviden, ha te is többet akarsz tőle mint barátság, azonnal a legközelebbi alkalommal sprintelj rá! Ne várj senkire és semmire, és bizz magadban! Ha mégsem jön össze, sem baj, még maradhattok barátok hiszen minden nőnek tetszik ha udvarolnak neki, és tetszik a férfiaknak. Le a félénkséggel és hajrá! üdv.A 31/L
2009. márc. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!