Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy hete ismerjük egymást és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete ismerjük egymást és szerelmet vallott? Lent

Figyelt kérdés

Ma reggel együtt ébredtünk, nála aludtam és azt mondta reggel, hogy ő már első látásra belém szeretett. Csak pislogtam és nem tudtam mit mondani.

Kérdeztem, hogy ez most komoly?! És azt mondta igen, ő szerelmes.

Hozzáteszem 29 éves férfiről van szól.

Van ilyen?

Bennem nem alakul ki ilyen érzelem egy hét alatt...

2021. szept. 1. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
Csak ő fűzött a legtovàbb 😆😆
2021. szept. 1. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
sokáig nem volt barátnője és a lelkesedés a friss szexuális öröm kicsit becsapta, tuti nem szerelmes, ezt hívják fellángolásnak az ilyenekből lesznek azok akik rohadt hamar le fognak sz**ni egy kapcsolatban vagy otthagynak .
2021. szept. 2. 08:28
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Felnőtt embereknek hanyadik randin illene kézenfogva sétálni / csókolózni / szexelni nagytudású topiktárs, mit ítélt a falu?
2021. szept. 2. 10:00
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

A nagytudásút ki kèrem magamnak 😆

A srác azért is válhatott neki szerelmet, mert úgy gondolta , hogy jelentett neki valamit, hogy a csaj odaadta magàt neki.

Aztán meg csodàlkoznak , hogy mindenféle ambivalens érzés kering az érintettekben, mert azt gondolják hogy ha már tortènt köztük egysmàs, jelent a másik fèlnek valamit.

De csak nyomjatok mint a kutyák, a falu meg vagy vègignèzi, vagy be is száll akár

2021. szept. 2. 11:09
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Ha te falusi vagy és magadra vette, kedves nem nagytudású, a te bajod.

Lehet már szerelemnek véli a fellángolást. 5 nap, x randi és x-szer 6 óra együttlét után simán. Semmi extra nincs ebben szerintem. Sok boldogságot nekik!!

2021. szept. 2. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Nincs bennem sem harag , sem semmi.

Csak nem értünk egyet két különböző EQ ember:

1 heti ismeretsègből, kimaxoltàk a tèmàt, az egyik fèl szerint ez jelentett valamit, a másik fél csak pislog

Nem volt elég idő, hogy a kérdezőben bármi is kialakuljon, de a másik felet sem érti

Boldogságról akkor beszélnénk , ha mindkét fél ugyanúgy viszonyulna (èrezne) a másikhoz

De lehet én vagyok a régi módi, bocs

2021. szept. 2. 11:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt már mindenki rögtön belevág a közepébe a dolgoknak, aztán utána néznek szét, hogy hova lett a szerelem varázsa, mert az első fázist rendszerint átugorják. Ösztönlények👏🏻
2021. szept. 2. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!