Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete ismerjük egymást és szerelmet vallott? Lent
Ma reggel együtt ébredtünk, nála aludtam és azt mondta reggel, hogy ő már első látásra belém szeretett. Csak pislogtam és nem tudtam mit mondani.
Kérdeztem, hogy ez most komoly?! És azt mondta igen, ő szerelmes.
Hozzáteszem 29 éves férfiről van szól.
Van ilyen?
Bennem nem alakul ki ilyen érzelem egy hét alatt...

A nagytudásút ki kèrem magamnak 😆
A srác azért is válhatott neki szerelmet, mert úgy gondolta , hogy jelentett neki valamit, hogy a csaj odaadta magàt neki.
Aztán meg csodàlkoznak , hogy mindenféle ambivalens érzés kering az érintettekben, mert azt gondolják hogy ha már tortènt köztük egysmàs, jelent a másik fèlnek valamit.
De csak nyomjatok mint a kutyák, a falu meg vagy vègignèzi, vagy be is száll akár

Ha te falusi vagy és magadra vette, kedves nem nagytudású, a te bajod.
Lehet már szerelemnek véli a fellángolást. 5 nap, x randi és x-szer 6 óra együttlét után simán. Semmi extra nincs ebben szerintem. Sok boldogságot nekik!!

Nincs bennem sem harag , sem semmi.
Csak nem értünk egyet két különböző EQ ember:
1 heti ismeretsègből, kimaxoltàk a tèmàt, az egyik fèl szerint ez jelentett valamit, a másik fél csak pislog
Nem volt elég idő, hogy a kérdezőben bármi is kialakuljon, de a másik felet sem érti
Boldogságról akkor beszélnénk , ha mindkét fél ugyanúgy viszonyulna (èrezne) a másikhoz
De lehet én vagyok a régi módi, bocs

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!