Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek még van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még van esélyem nála?

Figyelt kérdés
Egy sráccal eddig kétszer találkoztunk, először fagyiztunk sétáltunk stb, utána pedig vacsorázni voltunk. Azt kell róla tudni hogy amióta ismerem, nem ír olyan sokat mint más srácok akiket valaha is megismertem (bár azokat főként tinderen,stb őt pedig a való életben ismertem meg) hanem mindig csak azt beszéljük meg, hogy mikor találkozzunk. Szóval ahogyan megismertük egymást, akkor is megkérdezte, hogy mi a helyzet velem és utána egyből azt, hogy lenne-e kedvem találkozni. Soha nem chatelünk mélyreható dolgokról, vagy hosszan. Alapvetően elég elfoglalt mert elég magas pozíciója van + rengeteg lakása amiket kiad, stb. Nem vagyok normális de ugye sokszor nézem is hogy mikor van fent, és eleve nem szokott sűrűn whatsappon/facebookon lenni és ezt ő is mondta hogy ő nem ez a chatelős típus. De átkarol stb nyilvános helyen, mindent fizet, stb. A második randi után is ugyanezt csinálta sajnos, szóval nem írt egyből, én pedig kb 1 napot vártam -.- és írtam neki, és megkérdeztem hogy akarunk e-még találkozni, amire egyből visszaírt és azt mondta hogy igen, hogy néz ki az időbeosztásom, mikor leszek készen a vizsgákkal, stb. Erre válaszoltam hogy ezen a héten nem nagyon tudok mert tanulnom kell és max jövő hétvégén... Erre pedig visszaírt, hogy jelentkezzek nála mikor kész leszek a vizsgákkal és utána megbeszéljük, hogy mikor találkozunk. Mondtam, hogy ok, és ennyi volt (ez már 2 napja). Ez mind szép és jó de baromira zavar, hogy sosem írná, hogy jó reggelt, vagy hogy vagyok, vagy akármi( Őszintén szólva nem ezt szoktam meg, bár olyan pasik is akik több figyelmet adtak is átvertek:DDD)A vizsgákig tényleg nem is akarok vele találkozni mert csak összezavar mindig és már így is állandóan rá gondolok.De ez kb még 2 hét. Szerintetek nem gáz hogyha ez idő alatt egyáltalán nem jelentkezik? Hát én mondtam hogy tanulnom kell, de azért néha egy két kedves szó egész jól esne ... 24/L
2021. aug. 31. 14:44
 1/1 anonim válasza:

Az okés ha valaki nem szeret chatelni. De akkor miért nem telefonáltok néha? A telefonszámodat elkérte már? Nekem ha olyan sráccal volt dolgom, aki egyértelmű volt hogy érdeklődik irántam és én is iránta, akkor az ismeretség 1-2 hetében már telefonszámot cseréltünk átalában és keresett!!!

Ha most úgy érzed hogy számodra fontos lehet, akkor a következő találkozón én beszélnék erről vele. Lehet ő úgy fogja venni, hogy már most számonkéred meg kell neki szabad tér stb., de én a helyedben úgy állnék hozzá, hogy ami rosszul esik, az rosszul esik. És magadra is kell gondolj, hogy neked mi a jó. Ahogy írtad is, neked jól esnének a kedves szavak...de hát kinek nem? Szerintem ezzel ő is tisztában van, emberek vagyunk, szükségünk van érzelemre és visszajelzésre.

Sok sikert a vizságidhoz! :)

23/L

2021. aug. 31. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!