Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még van esélyem nála?
Az okés ha valaki nem szeret chatelni. De akkor miért nem telefonáltok néha? A telefonszámodat elkérte már? Nekem ha olyan sráccal volt dolgom, aki egyértelmű volt hogy érdeklődik irántam és én is iránta, akkor az ismeretség 1-2 hetében már telefonszámot cseréltünk átalában és keresett!!!
Ha most úgy érzed hogy számodra fontos lehet, akkor a következő találkozón én beszélnék erről vele. Lehet ő úgy fogja venni, hogy már most számonkéred meg kell neki szabad tér stb., de én a helyedben úgy állnék hozzá, hogy ami rosszul esik, az rosszul esik. És magadra is kell gondolj, hogy neked mi a jó. Ahogy írtad is, neked jól esnének a kedves szavak...de hát kinek nem? Szerintem ezzel ő is tisztában van, emberek vagyunk, szükségünk van érzelemre és visszajelzésre.
Sok sikert a vizságidhoz! :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!