Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire magas a túl magas férfi?
Számomra nincs túl magas férfi. Férjem is bő 2 méter.
Jó, mellé ő nem is pálcika, hanem 120 kiló izomember, de már fiatal fiúként, sport nélkül is nagyon izmos, tömör, testalkata volt.
De a lényeg ami lényeg, a legtöbb nő szereti a magas férfiakat, persze, majd itt gyk-n több fogja leírni hogy nem, meg fúj, mert itt minden második ember Miss vagy Mr Hópihe szindrómával küzd.
Tőlem talán 35+cm-rel magasabb a férjem, nagyon imádom, alapból egy helyes arcú ember is, de mikor megláttam élőben hogy milyen magas, életemben elsőnek remegett meg a lábam férfitól (pozitív értelemben). Mondjuk nekem zsánerem, és szinte fétisem is már-már a magasság.
en 178 centi vagyok es nem is szoktam teljesen lapos cipoket viselni. hozzam az idealis magassag kb 190-195 centi.
viszont randiztam mar 2 meter feletti ferfival es ot meg en is tul magasnak ereztem magamhoz. egyszeruen tul ‘nagy’ volt.. el se tudom kepzelni, egy atlag 160-170 centis no mekkoranak erezheti maga mellett.
ettol fuggetlenul nem a magassaga miatt nem lett semmi a dologbol, tehat nalam ez nem lett volna kizaro tenyezo, mas miatt nem folytattuk.
180 cm magas vagyok, 195 cm felett elképzelni nem tudom, de még soha nem volt 185 cm feletti párom.
(És még hányszor kérded meg?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!