Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 randi utén eljutottunk a fiúval a szexhez, aztán
csődöt mondott? Bővebben lent
Figyelt kérdés
1 perc után elment az oráltól, és utána már nem állt fel neki.
Szegény nagyon rosszul érezte magát, próbáltam nagyon megértő lenni. De nem tudom hova tenni.
Nagyon izgulhatott, aztán meg túlpörögte? Nem tűnik tapasztalatlannak.
Volt ilyen hasonló valakivel? Félek hogy mindig ilyen lesz. Szegény is biztos nagyon izgulhat, hogy legközelebb ne legyen ez.
nem 3. randin kellene ezt és akkor talán nem görcsölne rá, hogy 150%os teljesítményt nyújtson, vagy kivágod.
2021. aug. 29. 14:45
12/19 A kérdező kommentje:
Tessék? Akkor az elsőn vagy a nászéjszakán?
2021. aug. 29. 14:58
13/19 anonim válasza:
11. Dehogynem. Nászéjszaka-impotenciának hívják a jelenséget, az első szexnél jön elő, akárhanyadik randin van is.
2021. aug. 29. 15:05
14/19 anonim válasza:
Többen is kérdezték, én is feltenném a kérdést. Ő is csinálta neked? És az jó volt? Mert ha ő nem csinált neked semmit, na az az igazi red flag. Ha ő is visszaadta neked és jó volt, akkor nem olyan vészes azért a helyzet.
2021. aug. 29. 15:05
15/19 anonim válasza:
Nem nagyon valaszolsz erre, szoval gondolom neki eszébe se jutott, hogy esetleg te is elelveznel es nem csak o a lenyeg:D
Kicsit sem gaz, boldog orgazmus nelkuli eletet ezzel a palival:D
2021. aug. 29. 15:21
16/19 anonim válasza:
14 te vagy egy nagy red flag.
Miért nem bírod végre befogni a szád, ha senki sem kíváncsi a gyerekes agymenésedre?
Te egy nagy nullát tudsz a kérdezőről és a randi partneréről. És még van pofád felszólítani a kérdezőt arra, hogy dobja ki a férfit.
Értem én, hogy téged kihasználtak, és traumatizálva vagy, de azért próbálj már meg uralkodni magadon légyszíves.
2021. aug. 29. 15:27
17/19 anonim válasza:
Te miről beszélsz #16? A 14-es válaszom az első ehhez a kérdéshez és senkit nem szóltam le. Feltettem egy kérdést, amire a kérdező eddig nem válaszolt pedig rajtam kívül többen is feltették már. JÓhogy nem már leszeded a fejem, emrt fel mertem tenni egy kérdést. A szeméyleskedést meg hagyjuk. Nem tudom ki vagy, te sem tudod, hogy én kivagyok. Normális keretek között fogalmaztam meg a válaszom. Nem süllyedek le a szintedre, nem kezdek el személyeskedni veled szemben, de ezt a becsmérlést sürgősen fejezd be.
2021. aug. 29. 15:31
18/19 A kérdező kommentje:
Igen, többször is jó volt nekem!
2021. aug. 29. 15:49
19/19 anonim válasza:
Férfiként en azt a tippet adnam hogy ne alljatok neki kötelezően mindig szexelni. Ebből hamar lehet teljesitmenykenyszer. Legyen par talalkozo ahol megismeritek egymas testet, oraloztok, szokja a kozelseged es akkor természetesse valik a helyzet es nem fog stresszelni. Velem az fordult elo hogy behatolás elott lankadt le új nőnél de miutan megvan a bizalom - max 1-2 petting - teljesen jol mukodik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!