Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 randi utén eljutottunk a fiúval a szexhez, aztán csődöt mondott? Bővebben lent
1 perc után elment az oráltól, és utána már nem állt fel neki.
Szegény nagyon rosszul érezte magát, próbáltam nagyon megértő lenni. De nem tudom hova tenni.
Nagyon izgulhatott, aztán meg túlpörögte? Nem tűnik tapasztalatlannak.
Volt ilyen hasonló valakivel? Félek hogy mindig ilyen lesz. Szegény is biztos nagyon izgulhat, hogy legközelebb ne legyen ez.
Ő 24F, én 23N

Az első alkalom után ne vonj le túl sok következtetést, ha egyébként bejön a srác.
Egyébként itt a magyarázata, hogy miért nem akarnak a nők random pasikkal szexelni meg "esélyt adni". ELég snaszos, hogy valami elcseszett szexben lenne csak részük.

Nem fordult meg a fejemben, hogy nem találkoznék vele többször emiatt, mert nagyon jól kijövünk.
Csak kíváncsi voltam ez mennyire gyakori, mert én nem vagyok túl tapasztalt, 1 barátom volt csak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!