Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csalódás örökké? Miért mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódás örökké? Miért mindig én?!

Figyelt kérdés

sose találom meg az igazit :/

aki elhívna randira,azzal nem megyek,mert mindig van vmi kifogásom :S .. utánna meg rájövök h mit vesztettem el ..OMG

most pl 1 sulimbeli srác tetszik :) de beszóltak neki a haverjai h "hé, ottmegy a nőd".. mi meg bnőimmel sietve elmentünk onnnan xD

miért mondhatták?:S csak msnre vettem fel a srácot nemrég,de alig beszélünk.. ő am sose ír rám.. :S ez jelent vmit?.. élőben pedig tök édes a mosolya:) vmeik nap észrevettem h nézett .. lehet csak képzelgek.. :S

semmi önbizalmam nincs,mert az o.társaim is sokszor beszólogatnak.. szóval.. ajh.. :( télleg ilyen szar néha az élet?!:S

2008. dec. 10. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne gondolj folyton arra, hogy mikor találod meg életed nagy szerelmét, és ne akard megtalálni. az majd akkor jön, amikor nem várnád. addig is élvezd a fiatalságot. nem csak akkor találkozhatsz egy fiúval, ha akarsz is tőle valamit. barátkozni is lehet. vedd lazábban ezt a dolgot, a fiúkon kívűl azért van egy csomó érdekes dolog. ne görcsölj rá ennyire erre a témára, élvezd az életet, azt, hogy fiatal vagy. bátran randizz! ha egyre többet randizgatsz, magabiztosabb leszel, tapasztaltabb, ez látszódni fog rajtad. és így majd az idióta osztálytársaid is találnak más szórakozást maguknak, azon kívül, hogy téged csesztetnek
2008. dec. 10. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha küldesz egy képet, megmondom, hogy van okod önbizalomhiányra, vagy nincs. :) De sztem mindenki szép a maga módján...és neked sem kell szomorkodni, az "igazi"-nak tetszeni fogsz majd. :)

És a srác azért nem ír rád, vagy nem megy oda hozzád szerintem, mert amint mondtad, a haverjai "beszóltak" neki, és fél, hogy ezentúl ő lesz a gúny tárgya...de ez nem biztos, hogy így van, lehet, hogy csak félénk. Próbálkozz, mosolyogj, keresd a társaságát és remélem észrevesz majd. :) Sok sikert!

2008. dec. 10. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Uhh:D velem is ez volt!! Egy évig tetszett egy srác, de nem beszéltünk, viszint ő is nézett, egyfolytában! semmi önbizalmam nem volt, kövérnek láttamm magam, féltem megszólalni sokszor, mert féltem,hogy mit szólnának(közrejátszik az is,hogy félvér vagyok,de ez már egy másik történet..) szóval féltem..aztán megembereltem magam, rájöttem,hogy hihetek azoknak, akik jókat mondanak rólam! és képzeld egy hónapja együtt vagyunk azzal a sráccal!:)
2008. dec. 10. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Csaóka ,..na elmondom ezt fiús szemszögből nézve,..

HIBA! ha arra akarod rászánni magadat hogy megkérdezd a dolgok állását ha egy fiú szeretne tőled valamit biztos hogy előbb utóbb meg fogja kérdezni, !!az arc a lélek tükre !! nézd meg hogyha egy másik fiúval vagy , vagyis jókat beszélgettek, vihorásztok akkor a másik srác mit szól hozzá ha őszintén szeret odamegy és megkérdezi a dolgot, ha nem akkor egy kiba***ott puha p*cs!! bizz magadban engem nem zavarna mások véleménye ha igaz szerelemről lenne szó ,;)

Sok sikert hozzá :D

2008. dec. 10. 18:57
 5/5 Srapnel ***** válasza:

Gondolom, még tinédzser vagy. Majd később megtanulod, hogy ha valaki tetszik, az még kevés ahhoz, hogy kapcsolatot kezdeményezz. Nekem is tetszik sok nő, de a 90%-ához oda sem mennék, mert ismerem magam. Nem is arról van szó, hogy tudom, nem kellek azoknak a nőknek, hanem hogy nekem sem kellenek, mert nem akarok olyan nővel együtt lenni, akivel szinte biztos, hogy nem illünk össze.

Hogy itt mi a kulcsmondat? Az "ismerem magam". Vagy legalább is tudom a határaimat, a helyemet a világban és nem próbálok görcsösen kilépni belőle, hanem megbékélek vele és megpróbálom élvezni.

Szóval ismerd meg magad, aztán jobban tudsz választani, meg kevesebb lesz a megválaszolatlan kérdés.

2008. dec. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!