Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódás örökké? Miért mindig én?!
sose találom meg az igazit :/
aki elhívna randira,azzal nem megyek,mert mindig van vmi kifogásom :S .. utánna meg rájövök h mit vesztettem el ..OMG
most pl 1 sulimbeli srác tetszik :) de beszóltak neki a haverjai h "hé, ottmegy a nőd".. mi meg bnőimmel sietve elmentünk onnnan xD
miért mondhatták?:S csak msnre vettem fel a srácot nemrég,de alig beszélünk.. ő am sose ír rám.. :S ez jelent vmit?.. élőben pedig tök édes a mosolya:) vmeik nap észrevettem h nézett .. lehet csak képzelgek.. :S
semmi önbizalmam nincs,mert az o.társaim is sokszor beszólogatnak.. szóval.. ajh.. :( télleg ilyen szar néha az élet?!:S
Ha küldesz egy képet, megmondom, hogy van okod önbizalomhiányra, vagy nincs. :) De sztem mindenki szép a maga módján...és neked sem kell szomorkodni, az "igazi"-nak tetszeni fogsz majd. :)
És a srác azért nem ír rád, vagy nem megy oda hozzád szerintem, mert amint mondtad, a haverjai "beszóltak" neki, és fél, hogy ezentúl ő lesz a gúny tárgya...de ez nem biztos, hogy így van, lehet, hogy csak félénk. Próbálkozz, mosolyogj, keresd a társaságát és remélem észrevesz majd. :) Sok sikert!
Csaóka ,..na elmondom ezt fiús szemszögből nézve,..
HIBA! ha arra akarod rászánni magadat hogy megkérdezd a dolgok állását ha egy fiú szeretne tőled valamit biztos hogy előbb utóbb meg fogja kérdezni, !!az arc a lélek tükre !! nézd meg hogyha egy másik fiúval vagy , vagyis jókat beszélgettek, vihorásztok akkor a másik srác mit szól hozzá ha őszintén szeret odamegy és megkérdezi a dolgot, ha nem akkor egy kiba***ott puha p*cs!! bizz magadban engem nem zavarna mások véleménye ha igaz szerelemről lenne szó ,;)
Sok sikert hozzá :D
Gondolom, még tinédzser vagy. Majd később megtanulod, hogy ha valaki tetszik, az még kevés ahhoz, hogy kapcsolatot kezdeményezz. Nekem is tetszik sok nő, de a 90%-ához oda sem mennék, mert ismerem magam. Nem is arról van szó, hogy tudom, nem kellek azoknak a nőknek, hanem hogy nekem sem kellenek, mert nem akarok olyan nővel együtt lenni, akivel szinte biztos, hogy nem illünk össze.
Hogy itt mi a kulcsmondat? Az "ismerem magam". Vagy legalább is tudom a határaimat, a helyemet a világban és nem próbálok görcsösen kilépni belőle, hanem megbékélek vele és megpróbálom élvezni.
Szóval ismerd meg magad, aztán jobban tudsz választani, meg kevesebb lesz a megválaszolatlan kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!