Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz, vagy ciki ha egy fiúnak lányos hangja van? És ha lenne egy jó pasi, de kicsit beszédhibás / vagy lányos hangja van akkor járnátok vele? Vagy titeket mennyire zavar ez?
Figyelt kérdés
Kort írjatok!2010. aug. 30. 13:21
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , de azért még jöhetne pár!
Amugy 17 vagyok..
2010. nov. 27. 21:06
12/19 anonim válasza:
1. Van logopédus
2. Próbálj mély hangon beszélni
13/19 anonim válasza:
A Révész Sándornak tök magas a hangja (ha nem énekel, hanem beszél, akkor kevésbé), mégis megőrülnek érte a nők még most is, pedig már 60 körül van.
14/19 anonim válasza:
Szerintem valakinek igen, valakinek nem. Ha úgyis jól nézel ki meg stb. akkor nem hiszem hogy zavarná, ha meg nem akkor ez se fog segíteni.
És ha bejössz akkor talán plusz is lehet, milyen egyéni pasija van (nem tudom ,csak mondom).
15/19 anonim válasza:
Engem nem zavar foleg ha a fiu normalis es helyes 14/lany
16/19 anonim válasza:
Én csak a fordítottját tudom megítélni, de engem nem zavar, ha egy lánynak fiús, mély hangja van, volt már ilyen, akit ezzel együtt is vonzónak találtam. ;)
17/19 anonim válasza:
Ha nagyon lányos hangja van akkor az elején biztos zavarna, de csak megszokás kérdése. A beszédhiba egyáltalán nem zavaró (nekem például barátom beszédhibás) , még aranyos is=) 17/l
18/19 anonim válasza:
engem nagyon nem zavar de tényelg mert én meg egy pöppet raccsolok de nálam nem ettől függ
de sajnos nem sok olyat láttok/ismerek akit nem zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!