Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora jövedelem esetén számít egy férfi jó partinak 2021-ben?
Figyelt kérdés
#ismerkedés #Partiboy
2021. aug. 24. 21:15
11/35 anonim válasza:
Én 600 alatt nem mennék el dolgozni. Bár ezt a munka kategóriában kellett volna feltennec
12/35 anonim válasza:
Kérdezd meg a NER ifjakat akik a nyarat Monte Carloban, a francia rivérán és Mykonoszon töltötték.
Olyan évi 1 milliárd már megfelelő lehet.
13/35 anonim válasza:
Havi 1-2 millió, de inkább a nagyhalakra hajtunk, akiknek több 100 milliós vagy milliárdos vagyona van.
Puszi; egy őszinte 22/L
14/35 anonim válasza:
En egyaltalan nem mentem soha a penzes pasikra (sot, kerultem oket a tarsadalmi kulonbseg miatt), de oszinten ha mar egy pasi csak ennyit tud felmutatni erenyekent, akkor tenyleg legyen is mit a tejbe apritani es nem vinnyogni kell, hogy az asszony nem szeret de koltekezni igen es minden no egy penzehes szamito kis kva.
15/35 anonim válasza:
14
Ha egy pasi "csak ennyit tud felmutatni" es az egzisztenciajan kivul nincs semmi, az szerintem a normális nőknél kuka!
A jó anyagi helyzet, csak rajtengedély a randipiacon, mem garancia semmire
16/35 anonim válasza:
1 milla nettó havonta. És az ilyen nem olyan ritka...
17/35 anonim válasza:
Húúúú, mennyi milliomos kandúr! Akkor senki nem átlagos? Netán alatti? Nem tudom, akkor hogy jön ki az átlag 400e. havi fizetés!?
18/35 anonim válasza:
17# átlag 400?
157 esetleg.. meg 220....
19/35 anonim válasza:
18
Annyiért nem kelek fel! De még a dupplájáert sem! Tanult emberek között ez az átlag, és fölfele
20/35 anonim válasza:
Havi 1 millio
De ha smucig meg különkasszázik kereshet bármennyit..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!