Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Első randi után,ha nem jön be a csaj,akkor szoktatok neki üzenetet küldeni,hogy mégsem akartok vele összejönni?
A ghostingolás a legrosszabb. Egyszer egy randipartnerem ezt írta: Én inkább más típusú nőkhöz vonzódom.
Ez teljesen rendben volt, nem bántott meg vele és korrektül lezárta az ismerkedést.
Ghostingolás jobban fáj, mint pár soros elutasítás.
Bár nyilván így bevéded magad, mert az elutasításodra esetleg nem reagálhatnak hevesen. Csak akkor ne hazudj, nem az ő érdekükben teszed ezt, hanem a sajátodból.
Nem fogok álszenteskedni, nyilván én is ghostoltam már, de csak akkor, ha élőben nem ismertük egymást, és csak néhány üzenetet váltottunk és azok se haladtak igazán sehova.
De aki személyes kontaktus után ghostol (tehát első, második randi, vagy akár több évnyi járás után, mert ilyen is van sajnos), az egy igazi gerinctelen féreg.
#3 voltam
egy ilyen helyzetben nincs jó megoldás:
- a legyünk baràtoktól mèg a sajàt szàm is habzik,
- a nem egymàst keressük szöveg szintén szar eröltetett duma
- a nem vagy az esetem ego romboló
- most jobb ha elkezdek hazudgàlni, nem vagyok túl exen, kiköltözök külföldre stb?
Ezek közül mindegyiknél azt érzem , hogy nem adtam csak elvettem
Ha meg pl azt mondom hogy nem àllok készen egy kapcsolatra , ezzel nyitva hagyom rèsnyire a kiskaput irkàl nekem, és csak a saját idejèt vesztegeti.
Elgondolkodom a kritikàn mindenképpen , számomra nincs jó megoldás , mert így is úgy is megbàntom a màsikat
#3 még mindig
Több éves kapcsolat , több körös randi után én is gerinctelenek tartom a ghostot. Amit írtam 1. Randira , felületes ismertségre vonatkozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!