Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor érzem a "kémiát" vagy sem?
Én vagyok a nő. Nem vagyok jó az online ismerkedésben, eddig még sosem jutottam el 2. randiig, vagy én nem jöttem be a másiknak, vagy ő nekem, vagy kölcsönösen nem jöttünk be egymásnak. Eddig gyakorlatilag csak személyes ismerkedésből lett kapcsolatom.
Most olyan az életem, hogy csak online jöhetett számításba. Hamar meg is ismertem valakit, akivel nagyon jól alakult a beszélgetés,
mindenki mással le is zártam. Egy héten belül megvolt a személyes találkozó, jót beszélgettünk, de nem éreztem, hogy vonzódnék hozzá... Egészen a randi végéig. Mielőtt elbúcsúztunk, kicsit közelebb álltunk egymáshoz, valahogy oldottabbak is voltunk és akkor határozottan megmozdult bennem valami.
Én bejöttem neki, viszont sajnos érezte rajtam a távolságtartást. Talán a randi végén tapasztalt hirtelen vonzódás miatt, vagy mert nagyon szeretném, ha működne a dolog (amúgy nagyon is összeillenénk, sok közös van bennünk és hasonlóak az elképzeléseink is), azóta csak arra tudok gondolni, hogy szeretnék újabb találkozót, amit már meg is beszéltünk.
Nálam tapasztaltabb online ismerkedőktől kérdezem: lehet ebből valami? :)

Nem kellett volna leírnod, hogy te vagy a nő. Az ilyen kémiás dolgokkal csak a nők foglalkoznak, szal a kérdésedből is kiderült, hogy nő vagy.
Egyébként nem irigylem a srácot, mert te nem vagy százas. 31f

Miért kell ennyire túlgondolni?
Élvezd inkább, mert ezzel rontod el. Amúgy sem jós senki, hogy most erre pontos választ adjon.

Hát a távolságtartás az red flag.
En csak ennyi lényegit láttam most ebből ki.

*ja bocsi azthittem a pasi a tavolsagtarto.
Na mindegy

Azert a kemiat ha leforditjuk, nagyon nem mindegy egy nonek, hogy erzi-e, hogy hozza-szeretne-e bujni a masikhoz, lefekudne-e vele, vagy legfeljebb feladat telhesitese lenne.
Mondjuk en tudom mindig. De nem elhanyagolato, nem aprocska szempont.
Azóta már túl vagyunk több randin és a másodikon már egyértelműen éreztem első pillanattól. Azóta minden szuper.
Gondoltam beszámolok. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!