Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hamar elsülnék, akkor nem is kéne ismerkednem. Elég lenne sétálnom a városban és mikor elsuhanna mellettem egy-egy szebb nő, akkor nekem már jó is lenne.

Nem tudom hogy miért pontozták le a 7-est de én is ugyanezen a véleményen vagyok.
Túl van gondolva ez a szüzesség dolog. Semmivel nem vagy kevesebb mint mások mert nem voltál még nővel.
És nekik nincs joguk ilyen módon előszűrni téged. De mondok egy jobbat. Valószínűleg azt a nőt aki emiatt elutasítana téged azzal nem is érdemes ismerkedni mert nem komoly kapcsolatra való.
Ha csak elakarod veszíteni akkor ne mond el a nőnek. Ez privát dolog, nincs joga hozzá hogy tudjon róla.
Ha meg valami komoly kapcsolatot keresel és a lány aranyos akkor még az aktus előtt lábjegyzetben megsúghatod neki hogy neked ő az első.
Ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!