Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, ti dobnatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, ti dobnatok egy olyan nőt akirol kiderulne hogy fehér mágiával foglalkozik?

Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 19:22
1 2
 11/13 Noren1989 ***** válasza:
Szimplàn kihagynàm. Össze sem jönnék vele.
2021. aug. 20. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Ismertem ilyen ezoterikus csajt. A világ legszebb, legtökéletesebb külsejű női közé tartozott. Nagyjából olyan Sophie Marceous, de talán még szebb volt. Sajnos hiába próbálkoztam nála. Szóval becsüld meg magad, ha sikered van egy ilyen lánynál, mert az nem mindenkinek adatik meg, nem olyan könnyű, súlytalan dolog a kiválasztás.
2021. aug. 20. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem dobnam, engem is sokminden erdekel, bar nem a magia, de hasonlo teruletek.42F
2021. aug. 21. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!