Péniszen és a herezacskón fehér pattanásra hasonlító sok apró valami van? Amióta az eszemet tudom rajta vannak nem viszket, csak esztétikailag zavar? Mi lehet? Bőrgyógyász vagy urológus foglalkozik vele?
2020. okt. 18. 16:26
1/7 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyenek rajta, csak esztétikai hiba.
2/7 A kérdező kommentje:
Partneredet nem zavarja?
2020. okt. 18. 16:36
3/7 anonim válasza:
Jelenleg nincs partnerem, de senki sem említette eddig, hogy zavarná. Én is csak egyszer figyeltem fel rá, egyáltalán nem is zavar. Így szoktam meg.
4/7 anonim válasza:
én is ezzel a gonddal vagyok, ha nem alkalmi a partnered akkor megérti. annyira nem zavaró, max ha begyullad 1-1. Megfelelő higénia (mosod naponta) esetleg ami még beválhat a baba szappannal mosni napi 2x is ha úgy van. Illetve nekem a hintőport ajánlották, mert az is szárít, de nem "nedves" általában. kivéve amikor mondjuk kocsiba ü,lés fűtés van és az is izzad :)
5/7 anonim válasza:
Az enyém is ilyen, és nem tudok vele mit kezdeni.
Páromat nem zavarja.
6/7 anonim válasza:
A linken sokat nem lehet látni, de amit leírsz az valószínűleg a szőrtüszőkhöz társuló faggyúmirigyekben gyülemlő faggyú. A faggyú lágyulás pontja 41-42°, így a herezacskó bőrének 36° alatti hőmérséklete nem kedvez a spontán kiürülésnek, az anyag kissé megkeményedett állapotban van ott. Ha nagyon zavaró, akkor tűvel fel lehet szúrni és a tartalmat ki lehet nyomni (mitesszer módjára), csak az a baj, hogy a herezacskó bőrében nagyon tágult hajszálerek vannak, így az egyébként ártalmatlan esetleges vérzést elég nehéz elállítani.
7/7 anonim válasza:
Peyrone disease pl. Esztetikai problema csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!