Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok azt szeretik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok azt szeretik ha kihasználják?

Figyelt kérdés

Én eddig mindig normálisan, komoly szándékkal közeledtem feléjük, de azt vettem észre hogy ez nem jó. Mindig olyan fiúkkal jöttek össze akik pont lesz@rják.

Ha én is ilyen lennék akkor több sikerem lenne, vagy ehhez születni kell?

2021. aug. 20. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
Születni kell.
2021. aug. 20. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
A lányok szeretnek szerelmesek lenni a párjukba. Nagyon örülnének ha nem használnák ki őket, de a legtöbb helyes, vonzó pasi szemét. Ha te nem vagy vonzó és helyes, hiába próbálnál szemét lenni, ugyanis nem a ganéságnak van vonzereje hanem egy adott embernek.
2021. aug. 20. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
2essel ertek egyet. Altalaban a vonzo sarmos pasi az akinek vannak lehetosegei es pofatlanul ki is hasznalja. Egy ronda nyomi srac hiaba jatsza meg magat, nem lesz tole alfahim. Kulso, egzisztencia, jo duma es jo szex, ez kell ahhoz hogy minden csaj epekedjen akarmit is csinalsz veluk
2021. aug. 20. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Nem, csak azok a pitsák gerjednek erre akiket valami ritka elbszott módon te akarsz... Veled sem kerek minden, ha ez kell
2021. aug. 20. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!