Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak egy cigány fiúval, akivel csak msnen beszéltem?
msnen kedves volt meg minden
nem olyan putris fajta
L/15
hmm
bennem is van, csak nem látszik, és igy nem mondom senkinek
náha úgyérzem mintha utálnám magamat...elég rossz
tanácsolhatnám hogy mondd meg otthon pontosan hova mész meddig leszel ott mikorra várjanak haza vagy jöjjenek érted...meghogy ne tárulkozz ki neki mert mégiscsak idegen,emellett ne higgye azt hogy csakmert eljöttél sínen van....hagyjok is ezt mert:
Egyszerűen azt mondom hogy ne találkozz vele!Csakmert cigány?Igen ez épp elég érv.Durván hangzik?Lehet.Sőt az is lehet hogy nem is tudod milyen jól jársz ha szót fogadsz,de inkább ez minthogy később arra gyere rá milyen jó lett volna szótfogadni a gyk-soknak.
nem attól cigány valaki hogy milyen a vérvonala hanem hogy milyen életvitel szerint él.
sok emberben van valamennyi cigány de legtöbbjük nem tud róla és épp ezért nem is tartja magát annak mert az mindenki számára világos hogy nem menő annak lenni.Felmérések szerint a cigányok közel kétharmada sem tartja cigánynak magát-csak dacból akik nincstelenek és olyan barnák hogy amúgy se tudnák letagadni valamint azok vállalják fel akik ebböl élnek.
Meglátásom szerint lehet hogy 150 év múlva kreolos lesz az ország lakossága de akkor is a többség magyarnak fogja tartani magát és nem cigánynak mert hiába a szaporaság ,ha kultúrális és propagandista téren vereséget szenved a cigány identitás
ma 22:57 !!
én is sokat sirtam, amikor megtudtam, bárcsak ne tudtam volna meg soha
lehet nem látszik rajtam, de attol még tudom, hogy az vagyok részben
amm te is lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!