Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak egy cigány fiúval, akivel csak msnen beszéltem?
msnen kedves volt meg minden
nem olyan putris fajta
L/15
Előző vagyok...
Szerintem nem általánosítás, láttam én már rendes, jól öltözött cigányt, de amikor összeveszett a tesójával kijött belőle a putri vér, a cigány az cigány.
Ezek meg akik azzal jönnek hogy általánosítás induljanak az USA-ba ott a helyetek.
Amerika liberális, és meg van a hatása, nézzük az intelligenciát, elég gyenge, átlag életkor ? egyre kevesebb, átlag testsúly ? egyre több :))
A cigányok hasztalanok, nézzük meg a történelmet, a költészetet, mindig zenészek, s mindig mulatnak.
Sosem olvasol olyat a könyvekben hogy HŐŐŐŐS cigány, mert nem létezik, kb olyan mint USA-nan a néger,
Menő verda: USA: tuning verdék
HUN: szekér
Menő kéró: USA: emeletes palota
HUN: földbe vájt viskó
Menő tánc: USA: break
HUN: mulatós
Menő zene: USA: rap
HUN: mulatós :)
szerintem ne találkozz vele, ismerj meg egy normális, a népedhez való fiút.
Én vagyok az, aki azt írta, hogy nem értem, hogy jön ide, hogy cigány. Látom, nem értitek. Elmagyarázom. Természetesen nagyonis értem, hogy a válaszolók részéről rasszista megkülönböztetésről van szó, csupán arra akartam utalni, hogy szerintem a cigány származásnak és a randevúzásnak nincs köze egymáshoz, legalábbis eredetileg. Nincs értelme a megkülönböztetésnek.
Válaszoló, ha találkozni akarsz a sráccal, találkozz. Az ide írogató rasszista emberekkel - akik nem ismerik a fiút, ellentétben veled - nem érdemes foglalkozni, és annak a tanácsával sem, aki ide küldött megkérdezni (bár nem akarom megsérteni a barátod). Mindenki tudja, milyen a közhangulat, itt meg felülreprezentált az a korosztály, akik a legcigányellenesebbek közé tartoznak. Vagyis ide küldeni, hogy ezt megkérdezd...olyan, mintha arra kérnének, ellenőrizd gyufával a benzintartály szintjét.
Jó randit!
Én is azt írom, hogy inkább ne találkozz vele.
Cigusokat elkerülni kell, nem összejönni velük.
Fél éven belül megkúr ?
Ez hülyeség, fél éven belül gyereket csinál neked biztos lehetsz benne :D
Nem vagyok rasszista, de a cigány az cigány...
sztem viddel egy barátnődet én ettől a bandázódástól féltelek. de mondjuk ne valami bombázó csajt. :DD
soksikert;)
úristen...nem minden cigány rosszcigány..egy magyar is lehet cigányos..:S
találkozz vele,ha cigányos,hagyd.
de lehet nem ilyen a felfogása és tök normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!